PIKASTA APUA!!!!!
Teen omppuhilloa ja ajattelin törkätä pakkaseenkin hilloa, mutta kannattaako laittaa pelkkää sokerin ja kanelin sekotusta vai hillosokeria siihenkin tavallisen sokeria?
Pliiiis joku suurhilloaja jos osais valaista alittelijaa!!!
Kommentit (4)
Jos pakastat, niin älä suotta käytä paljon sokeria. Pistä normaaliin ohjeeseen nähden kolmasosa normaalista sokerimäärästä. Älä käytä hillosokeria, jos kerran pakastat.
Että OTSIKON saa kirjottaa isolla!
Lue: viestin OTSIKKO tuola viestn yläkulmassa johon kirjoitat OTSIKON viestillesi.
Ja tää pulma: sokeroida tarttee, omput kirpeitä.
Ja jos hillosokeria laittaa niin se pektiini mukavasti tekee siitä hillon, muuten sokeroitua mössöä.. :)
2,5 kg omenoita
2 dl vettä
yksi rosmariinin oksa
3/4 dl calvadosta
1 kg hillosokeria
ei periaatteessa tarvita ollenkaan sokeria, koska sokeri ei ole välttämätöntä säilymisen kannalta. Voit laittaa sen verran sokeria, että hillo maistuu hyvältä. Kanelikin sopii hyvin. Hillosokeri on vähän kalliimpi vaihtoehto, mutta tekee hillosta paksumpirakenteista.