Uusi lempiruoka!
Ohje oli jossain juuri ilmestyneessä lehdessä.
Porkkanoita 400 g keitetään ja murskataan
Riisiä 5 dl keitetään
Jauheliha ja sipuli paistetaan
Mausteita
Sekoitetaan, laitetaan vuokaan ja päälle kaadetaan munamaito. (3 munaa, 5 dl maitoa)
Laatikon päälle korppujauhoja, liraus siirappia ja voinokareita. Uuniin 40 min 175 astetta.
Ensin lapset nyrpisteli, tyttö suostui maistamaan ja pyysi saman tein lisää. Poika venkoili pitkään ja sanoi yäk, pahaa. Sitten lisäsin pojalle ihmeaine ketsuppia ja johan hävisi kaikki lautaselta. Nyt syötiin sitä toistamiseen ja molemmat pyysi lisää ja kehuivat, että on hyvää!
Kommentit (2)
sopastakin täytyy erotella porkkanat pois. Mutta tuohon laatikkoon ne on niin hyvin kätketty, että kyllä vaan upposi! Kannattaa kokeilla.
ap
2dl puuroriisiä, joka keitetään
400gr jauhelihaa
turaus ketsuppia
laita kaikki voideltuun vuokaan, päälle 5dl lihalientä ja voinokareita.
250 astetta ja 30 min.
Meillä tykkäävät kun ei ole piilotettu vihanneksia : ))