Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kahvin keittäminen

Vierailija
07.02.2008 |

joo. helppoa on.

mutta joudun viikonloppuna keittämään 150.lle ihmiselle.

oma mokka masterin kapasiteetti ei riitä ja kysynkin:



miten suurtaouskokit tai alan muut ammattilaisen keittävät kavia suuria määriä..



ja kuinka paljon pitää keittää ja miten esim kattiloissa keitto tapahtuu?





kiitos

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varaa monta pientä kahvinkeitintä ja isoja termareita, niin selviät.

Vierailija
2/4 |
07.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kavereilta edes. Oletko jonkun yhdistyksen tai seuran jäsen, jolta voisit lainata termareita? Helvetillinen homma tulee, jos kattilasysteemillä meinaat pärjätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei vaan huvitais patsastella keittimen kanssa koko päivää..

joku varmaan tietää miten vanhan ajan pannukahvit keitetään ja mikä on purujen annostus suhteessa veteen??

Vierailija
4/4 |
07.02.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

» Perinteinen pannukahvi



Tarvitset:



(Noin 8 kupillista)



1 l Vettä



1½ dl jauhettua kahvia





Valmistus:



Kiehauta vesi kahvipannussa. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää jauhettu kahvi. Sekoita. Jätä kahvi muutamaksi minuutiksi kirkastumaan.



VINKKI: Iso määrä kahvia voidaan valmistaa kattilassa.