kahvin keittäminen
joo. helppoa on.
mutta joudun viikonloppuna keittämään 150.lle ihmiselle.
oma mokka masterin kapasiteetti ei riitä ja kysynkin:
miten suurtaouskokit tai alan muut ammattilaisen keittävät kavia suuria määriä..
ja kuinka paljon pitää keittää ja miten esim kattiloissa keitto tapahtuu?
kiitos
Kommentit (4)
kavereilta edes. Oletko jonkun yhdistyksen tai seuran jäsen, jolta voisit lainata termareita? Helvetillinen homma tulee, jos kattilasysteemillä meinaat pärjätä.
ei vaan huvitais patsastella keittimen kanssa koko päivää..
joku varmaan tietää miten vanhan ajan pannukahvit keitetään ja mikä on purujen annostus suhteessa veteen??
» Perinteinen pannukahvi
Tarvitset:
(Noin 8 kupillista)
1 l Vettä
1½ dl jauhettua kahvia
Valmistus:
Kiehauta vesi kahvipannussa. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää jauhettu kahvi. Sekoita. Jätä kahvi muutamaksi minuutiksi kirkastumaan.
VINKKI: Iso määrä kahvia voidaan valmistaa kattilassa.
Varaa monta pientä kahvinkeitintä ja isoja termareita, niin selviät.