Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka kauan vihanneksia pitää keittää että bakteerit kuolee

Vierailija
07.11.2005 |

Esim. kurkku? Riittääkö minuutti ennenkuin annan vauvalle? Vai viisi minuuttia niinkuin tuteilla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

että desinfioituvat varmasti. Maissinaksuja keitän kymmenen minuuttia, kun ovat niin huokoisia, että pöpöt ovat voineet imeytyä sisälle.

Vierailija
2/4 |
07.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole tullut ikina mieleenkaan keittaa ruokia sen vuoksi etta bakteerit kuolee, vaan ihan vaan siksi, etta vauva ei pysty kovempia juttuja jarsimaan. No, meilla on kylla syoty PALJON ruokia ihan kypsentamattomina ja ihan terve tuo tytto on. Aina oppii uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

aiheuttaa tutkitusti allergia-alttiutta - lapsi ei pysty luonnollisesti kehittämään vastustuskykyä kun ruoka ja ympäristö ovat liian steriilejä. pienet pöpöannokset eivät tosiaankaan tapa!

Vierailija
4/4 |
07.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim. pakastevihanneksille se minutti pari on ihan riittävä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kaksi