Kysymys täytekakusta!!
Leivon huomenna aamusta täytekakun. Mietin että aamulla on varmaan menoa ja melskettä muutenkin, joten voisinkohan aikaa säästääkseni tehdä pohjan jo tänään? Meneekö huonoksi yön aikana? Missä se pitäisi säilyttää? Jääkaapissa vai huoneenlämmössä?
Kommentit (6)
täytä huomenna. Mä laitan kans banaania ja mansikkaa täytteeksi. Mun mielestä menee mössöksi, jos tänään jo täyttäis.
Oma kakkupohjani on kumottuna keittiössä ja laitan sen paistovuuan päälle.
pohjan tein perjantaina
tänään täytin
huomenna koristelen
perjantaina, täytin sen juuri ja kuorrutan huomenna.
mä teen ja täytän kakun aina edellisenä päivänä ja säilytän kelmussa jääkaapissa vuoassaan. Samana päivänä tehty on joko liikaa kostutettu tai ihan kuiva, eikä mautkaan o ehtinu tasottua. Pelkän pohjan voit säilyttää pöydällä kelmussa tai jossakin purkissa ettei kuivu
Nyt pelästyinki et jos eilen tilattua kakkua syökin tänään joku kranttu tyyppi!! Mössöbanaania meinaan sisältää kans. =/
10
kakku parempi vetäytyneenä