Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys täytekakusta!!

Vierailija
11.11.2006 |

Leivon huomenna aamusta täytekakun. Mietin että aamulla on varmaan menoa ja melskettä muutenkin, joten voisinkohan aikaa säästääkseni tehdä pohjan jo tänään? Meneekö huonoksi yön aikana? Missä se pitäisi säilyttää? Jääkaapissa vai huoneenlämmössä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kakku parempi vetäytyneenä

Vierailija
2/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytä huomenna. Mä laitan kans banaania ja mansikkaa täytteeksi. Mun mielestä menee mössöksi, jos tänään jo täyttäis.



Oma kakkupohjani on kumottuna keittiössä ja laitan sen paistovuuan päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

pohjan tein perjantaina

tänään täytin

huomenna koristelen

Vierailija
4/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

perjantaina, täytin sen juuri ja kuorrutan huomenna.

Vierailija
5/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

mä teen ja täytän kakun aina edellisenä päivänä ja säilytän kelmussa jääkaapissa vuoassaan. Samana päivänä tehty on joko liikaa kostutettu tai ihan kuiva, eikä mautkaan o ehtinu tasottua. Pelkän pohjan voit säilyttää pöydällä kelmussa tai jossakin purkissa ettei kuivu

Vierailija
6/6 |
11.11.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt pelästyinki et jos eilen tilattua kakkua syökin tänään joku kranttu tyyppi!! Mössöbanaania meinaan sisältää kans. =/

10

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan seitsemän