Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua,onko huonosti kypsennetty seiti riski vauvalle?!

27.06.2007 |

Söin juuri seitiä, jota oli kypsennetty uunissa 225 asteessa n. 10-15 minuuttia. Mies tuli syömään mua myöhemmin ja totesi: " Tämähän on sisältä ihan raakaa!" ...ja niin taisi olla mullakin...en vain huomannut sitä nälältäni. Pitäisikö työntää sormet kurkkuun ja yrittää oksentaa varmuuden vuoksi?! Tietääkö joku, onko tässä listeria-, toksoplasmoosi- vai EHEC-bakteeri-riski...vai kaikki kolme? Raskausviikkoja on 33 viikkoa täynnä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla