lihan möyhennys vinkkejä?
mikä olisi hyvä liha kasvissoseen lisäksi aloitukseen?meillä syödään perunaporkkanaa eli siihen sopiva maku olisi haussa. miten se olisi helpoin soseuttaa?
teolliset ei oikein uppoa...
Kommentit (3)
Ostin muutaman kalkkunan rintafileen, keitin niitä 20 minuuttia ja soseutin monitoimikoneessa. Hyvin meni kalkkuna kypsänä murusiksi ja hieman lisäsin keitinvettäkin vielä joukkoon ennen soseen pakastamista jääpalarasioihin (jäähdytin ne tietysti ensin pakastamista)! Nyt sitä on sitten kalkkunaa useiksi viikoiksi kun popsimistahti on 1 tl/pv...
menee helposti murusiksi veitselläkin leikkuulaudalla. Meillä syödään itsekin molempia sen verran paljon, että helppo laittaa ennen marinoimista osa sivuun ja sitten muun ruuanlaiton ohessa keittää vedessä.
Broilerin rintapalat ja possun esim ulkofilepihvit oli meillä ihan ensimäisiä. Paloittelet vaan ja keität n 30 min minkä jälkeen soseutat esim sauvasekoittimella (lientä vähän mukaan). Minä olen pakastanut jääpalarasioihin. Olen myös laittanut naudan ulkofilesuikaleista, mutta oli niin sitkeää, että sauvasekoittimesta alkoi nousta savu :D. Niin ja kalahan on helppo tehdä, mikäli aiot antaa jo. Nykyään teen kyllä soseita ihan jauhelihastakin.
BR Bubble