Mitä suolaista syötävää kotiin kun ei ole jääkaappia eikä hellaa???
Keittiöremppa vielä vajaat pari viikkoa kesken. Hedelmiä on välipalaksi mutta mitä suolaista? Pää lyö tyhjää! En oo keksiny kuin kuppikuumat, nuudelit ja ne tuorejuusto täytteiset pikkunäkkärit..... En syö lihaa niin mikään kuivaliha tai semmoset ei käy. Ideoita???
Kommentit (15)
itse varmaan kävisin lounasrvintoloissa tai kanttiineissa syömässä tuon ajan muutamana päivämä viikossa, ja loput päivät söisin salaatteja ja leipää.
Salaatit toki, mutta mietin lähinnä tuollaisia vaihtoehtoja jotka säilyy ilman jääkaappia. Tehdään epäsäännöllistä vuorotyötä joten kauppaan ei pääse aina hakemaan tuoreita aineksia tarpeen mukaan. Ap
KAurapuuro, johon lisäät suolaa :)
Onko sulla vedenkeitin? Jos, niit voit tehdä esim couscousia ja tortellineja.
[quote author="Vierailija" time="17.06.2015 klo 09:30"]
Salaatit toki, mutta mietin lähinnä tuollaisia vaihtoehtoja jotka säilyy ilman jääkaappia. Tehdään epäsäännöllistä vuorotyötä joten kauppaan ei pääse aina hakemaan tuoreita aineksia tarpeen mukaan. Ap
[/quote]
Ei kasvikset tarvitse jääkaappia. Tomaatit, paprikat, retiisit, avokadot, porkkanat ym. säilyy vallan hyvin huoneenlämmössä. Kaapissa voi olla myös purkkikalaa, papuja, kikherneitä, maissia, oliiveja, kapriksia. Vain mielikuvitus on rajana, mene kaupan säilykeosastolle ja kokeile.
Mikä ihme estää laittamasta jääkaappia vaikka makuuhuoneen nurkkaan remontin ajaksi?? Ihan vaan tuli mieleen..
[quote author="Vierailija" time="17.06.2015 klo 09:36"]Mikä ihme estää laittamasta jääkaappia vaikka makuuhuoneen nurkkaan remontin ajaksi?? Ihan vaan tuli mieleen..
[/quote]
Aivan. Ja irrallinen keittolevykin olisi helppo
Kasvikset ei tarvi jääkaappia, jos salaatit on mielestäsi ruokaa. Lämpimiä ruokavaihtoehtoja on kasvissosekeitot ja muut täyssäilykkeet. vai eikö ole mikroaaltouuniakaan? Silloin valikoima vähän kapenee, mutta säilykehyllystä löytyy sellaisiakin vaihtoehtoja, mitä ei tarvitse kuumentaa.
Minä olisin laittanut jääkaapin makkarin nurkkaan rempan ajaksi, mutta jokainen tekee kuten haluaa.
Kinkkilästä saa buffetlounaan take-awayna. Kun ottaa pelkkiä niitä sooseja siihen pyttyyn minkä ne sieltä tiskiltä lykkää ja ottaa sen ihan ääriään myöten täyteen, niin saa aivan järkyttävän määrän valmista safkaa kympillä. Lisukkeeksi voi keittää itse vaikka pikanuudelit jos haluaa. Mäkkäristä tietty myös euron juustoja, joilla voi paikata pahimman hädän, jos kiinalainen ei ole auki.
Mikrolla voi lämmittää mitä vaan.
No jo on ongelmat. Me tehtiin keittiöremontin ajaksi väliaikainen köökki makkariin. Sänky siirrettiin seinää vasten, joten tilaa jäi jääkaapille, tasolle, jolla on keittolevy(kaksi levyä), vedenkeitin ja mikro. Lisäksi jerrykannu vettä ja pesuvati.
Aloittaja ei syö lihaa joten ne euron juustot voi unohtaa..
Mä menisin säilykehyllylle ensin ja sitten pakastealtaalle. Pakasteet säilyy muutaman tunnin huoneenlämmössä sulamassa.
Käy hakemassa kaupasta sähkövirralla toimiva kylmälaukku... ja jos työpaikalla on jääkaappi/pakastin jäädytä siellä kylmäkalleja, jos et haluta yötä/päivää laukkua käyttää...
Kaikenlaisia salaatteja voit tehdä tuhansia erilaisia. Ei ruuan tarvitse olla kuumaa.