Grillin ja uunin ero
Testasin maistuuko grillattu makkara erilaiselta uunissa paistettuna.. No ei maistu. Aivan sama teetkö ruokaa uunissa vaiko grillissä. Ainut vain että grillatessa esim. Kanapekonivarras tarttuu kiinni parilaan moneen kertaan ja palaa jos et käytä öljyä. Samoin muihinkin esim. Kanan fileisiin pitää laittaa öljyä reippaasti etteivät tartu kiinni. Lisäksi grillattuun lihaan muodostuu mustia palaneita kohtia jotka maistuvat pahalta. Mausteet,marinadit ja yrtit palavat kiinni ja mustuvat. Ei auta vaikka pyyhit ylimääräiset pois ja grillaat miedolla lämmöllä. Aina haisee palaneen käry. Mikä siis on grillauksen idea ? Siistimpää ja saman makuista evästä saat uunissa. Lisäksi hiiligrilli ei syty jos et käytä sytytysnestettä. Se maistuu myös ruoassa. Kaasua kuluu aika paljon kun vertaa sähköuuniin. Tulos : Täysin sama !. En ymmärrä enää grillausta vaikka sitä itse harrastan.
Kommentit (7)
Noin se varmaan on kaasugrillillä. Hiiligrillillä maku on aivan erilainen ja koostumuskin tuntuu toisenlaiselta
Sinulla kuulostaa olevan aika paljon opettelua grillaamisessa.
Ihan vinkkinä, se musta vähenee, kun jätät kaupan marinadin pois grillistä. Jos osaat paistaa pihvejä pannulla, luulisi sinun osaavan paistaa myös grillin parilalla.
No ei tosta nyt muuta johtopäätöstä voi vetää kun että sä nyt et osaa grillata :D
Ei vittu, luulin että täällä puhutaan jonkun bloggarin erosta. Grilli ja uuni lempinimiä kuten vaikkapa voileipä.
[quote author="Vierailija" time="03.06.2015 klo 01:30"]Ei vittu, luulin että täällä puhutaan jonkun bloggarin erosta. Grilli ja uuni lempinimiä kuten vaikkapa voileipä.
[/quote]
Hahhahhaa ei oo totta!!
Paitsi että ne palaneet kohdat maistuvat hyvältä ja vedät grillauksen vituiksi, jos sellaisia ei löydy. Katos, ne karsinogeenit, ihanat karsinogeenit.