Olin unohtanut poistaa folion lihaliemikuutiosta ja vauva söi jo
Kommentit (30)
Iso riski on, että siitä kasvaa pahimman luokan foliohattu-salaliittoteoreetikko
Soita myrkytystietokeskukseen tai terveysasemalle.
Siis söikö vauva folion vai lihaliemikuution vaiko molemmat?
Vauvalle lihaliemikuutiolla maustettua ruokaa?
Ruokia ei pakata, eikä saa pakata mihinkään myrkylliseen. Vaikka olisi syönyt folion, seuraile vaan että tulee ulos. Ja kyllä se tulee aikanaan.
Ei vauvan ruokaan laiteta lihaliemikuutioita! Lue, mitä se sisältää. En laita edes omaani.
No ei siitä nyt hyvänen aika sentään mitään myrkytystä tule. Älä nyt myrkytyskeskusta tuollaisella hölynpölyllä häiritse.
Ihan vaan mielenkiinnosta ihmettelen, miten folion voi unohtaa kuution päälle?
Mitä viesti oikein tarkoittaa? Olit laittanut ruokaan kuution, jossa oli vielä folio päällä? Vai vauva söi ensin ruokaa, minkä jälkeen pisteli keittiön pöydältä foliokuution?
Tarjoiletko kalapuikotkin pahveineen
[quote author="Vierailija" time="05.03.2015 klo 14:56"]Ei vauvan ruokaan laiteta lihaliemikuutioita! Lue, mitä se sisältää. En laita edes omaani.
[/quote] En ole AP, mutta voi huuuuu tuo viheliäinen lihaliemikuutio se vie hautaan! Lihaliemikuutio on puristettu suoraan saatanan liemistä ja foliot vielä päällä! D:
Todellisuudessa melkein kaikki on vaarallisempaa mitä lihaliemikuutio safkaan. Kosmetiikka ei _koskaan_ ole täysin turvallista vaikka olisi miten "hypoallergeenisia" muka, vaatteissa, kengissä ja laukuissa on käsittelyaineita, jotka imeytyvät ihon läpi, katupöly ja saaste, ohentunut otsonikerros päästää nykyisin läpi auringon haitallisia säteitä enemmän kuin ennen, säilöntäaineettomassa ruoassa ei ehkä ole säilöntäaineita (jotka muuten ovat monesti aivan sinällään esim marjoissa luonnostaan esiintyviä happoja, kuten esim E210, bentseenikarboksyylihappo, joka on esim puolukan happamuuden salaisuus)mutta säilöntäaineena omassa ruoassa bakteerit voivat huomaamatta tehdä tuhojaan ja bakteerien aineenvaihduntatuotteet aiheuttavat ihmiselle ongelmia pitkällä aikavälillä. Monet homeet lisääntyvät säilöntäaineena omassa ruoassa ja rihmastot ovat mikroskooppisia. Homeiden toksiinit eivät maistu, mutta ovat erittäin karsinogeenisiä ja haitallisia ihmiselle.
Liemikuutioissa ainoastaan suola on lopulta se todellinen pahis.
No kyllä ihmettelen, jos lihalientä käyttää vauvanruokaan, ihan suolan vuoksi. En paheksu muuten.
Yhdestä kerrasta ei tapahdu mitään pahaa. Ei suolan suhteen eikä sen foliokääreenkään.
Niin. Mistä lähtien vauvalle on syötetty suolaa?
Melkoisen heikoksi on mennyt provojen taso, mutta silti näemmä jokunen aivoton kalkkuna niihin ajaa.
[quote author="Vierailija" time="05.03.2015 klo 15:24"]E621-kuutio, nam!
[/quote]
Juuri oli laittamassa, että hiivauute saatika natriumglutamaatti eivät ole suosikkimakujani. Ja mistäköhän lihasta niitä irtoaa saatanan liemeen keittämällä?
[quote author="Vierailija" time="05.03.2015 klo 15:24"]E621-kuutio, nam!
[/quote] E621, eli natriumglutamaatti on yksi turvallisimmista ja tutkituimmista lisäaineista. Se aiheuttaa nk umamin maun ja sitä esiintyy luonnostaan esim lihassa, tomaatissa ja tuotteissa, joissa paljon proteiinia. Natriumglutamaattiin liittyvät ongelmat ovat liittyneet runsaisiin määriin _allergisilla_ ihmisillä. Aivan, kuten joku voi olla kuolettavasti allerginen kananmunallekin. Veden juontikin tappaa, jos se on liiallista. Joskin E261:n ei ole todettu ikinä aiheuttavan vakavia oireita.
Mulle aiheuttaa vakavia oireita. T.suolistosairas
Ai että nauroin otsikolle. Ihan selvä provo. :D Kiitos päivän nauruista!