Kilon lohifilee uunissa, kuinka kauan? :D
175-200c, mutta jottei tulis liian kuivaa ja ylikypsää?
Teen aina ylikypsää :(
Kommentit (16)
Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms?
Minulla oli nahka ylöspäin tunnin samankokoinen eikä kuivanut. Alla kermaperunat.
Lohi ei kuivu niin helposti kuin kirjolohi (joka ei ole lohi ollenkaan). Lohta pidän paksuudesta riippuen 30-40 min 175 asteessa.
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms?
[/quote]
Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?
[/quote]Katsoitko kellonaikaa milloin kumpikin viesti on lähetetty? Täsmälleen yhtä aikaa. En jankkaa, kun kirjoitin viestin ei ollut näkyvillä YHTÄKÄÄN vastausta. Suo anteeksi etten ole meedio.
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?
[/quote]Neljä ensimmäistä viestiä ovat tulleet kaikki 16.50. Mikä sinua riepoo?
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?
[/quote]Ääliö.
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?
[/quote]Jaha. Oletpa fiksu.
Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:07"]
Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu
[/quote]
Kyllä kuivuu jos paistaa ylikypsäksi. Ylikypsä lohi on kamalaa jankkia.
Miksi muuten kaikki tuntuvat änkevän rasvaisen lohen päälle vielä kermaa tms. rasvaista?
[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:22"][quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:07"]
Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu
[/quote]
Kyllä kuivuu jos paistaa ylikypsäksi. Ylikypsä lohi on kamalaa jankkia.
Miksi muuten kaikki tuntuvat änkevän rasvaisen lohen päälle vielä kermaa tms. rasvaista?
[/quote]
Mä en kyllä laita mitään kermaa. Pelkät mausteet ja suola.
Oisko joku 25-30 min