Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kilon lohifilee uunissa, kuinka kauan? :D

Vierailija
02.02.2015 |

175-200c, mutta jottei tulis liian kuivaa ja ylikypsää?

 

Teen aina ylikypsää :(

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisko joku 25-30 min

Vierailija
2/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

20min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolisen tuntia.

Vierailija
4/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms?

Vierailija
5/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla oli nahka ylöspäin tunnin samankokoinen eikä kuivanut. Alla kermaperunat.

Vierailija
6/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi ei kuivu niin helposti kuin kirjolohi (joka ei ole lohi ollenkaan). Lohta pidän paksuudesta riippuen 30-40 min 175 asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms?
[/quote]

Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?

Vierailija
8/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan aurajuustoa päälle!!

 

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?

[/quote]Katsoitko kellonaikaa milloin kumpikin viesti on lähetetty? Täsmälleen yhtä aikaa. En jankkaa, kun kirjoitin viestin ei ollut näkyvillä YHTÄKÄÄN vastausta. Suo anteeksi etten ole meedio.

Vierailija
10/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?

[/quote]Neljä ensimmäistä viestiä ovat tulleet kaikki 16.50. Mikä sinua riepoo?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?

[/quote]Ääliö.

Vierailija
12/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:56"]

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 16:50"]Noin puolisen tuntia? Onko pelkkä lohi, ettei mitään kermaa tai kookosmaitoa tms? [/quote] Noin puoli tuntia tai puolisen tuntia, molemmilla sama merkitys. Noin noin puoli tuntia tai puolisen puolisen tuntia taas merkitsevät samaa kuin sinun kysymyksesi. Miksi jankkaat?

[/quote]Jaha. Oletpa fiksu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu

Vierailija
14/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:07"]

Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu

[/quote]

 

Kyllä kuivuu jos paistaa ylikypsäksi. Ylikypsä lohi on kamalaa jankkia.

 

Miksi muuten kaikki tuntuvat änkevän rasvaisen lohen päälle vielä kermaa tms. rasvaista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:22"][quote author="Vierailija" time="02.02.2015 klo 17:07"]

Mä laitan yleensä 800g kirjolohifile mausteet, suola ja folioon 175 astetta ja 40min. Ja niin pirun hyvää tulee. Folion sisällä ei oikein kuivu

[/quote]

 

Kyllä kuivuu jos paistaa ylikypsäksi. Ylikypsä lohi on kamalaa jankkia.

 

Miksi muuten kaikki tuntuvat änkevän rasvaisen lohen päälle vielä kermaa tms. rasvaista?
[/quote]

Mä en kyllä laita mitään kermaa. Pelkät mausteet ja suola.

Vierailija
16/16 |
02.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

20 min ihan maksimi

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yhdeksän