Poistatteko tomaatista aina sen kannan?
Kommentit (16)
Mulle toi kannan poistaminen on uusi tapa. Tai oikeastaan miehen tapa, johon olen sopeutunut. :D ap
Siis minkä ihmeen kannan? Ja miksi ihmeessä? Leikkaan tomaatin palasiksi ja syön.
Sen pienen vihreän osan siinä tomaatin päällä. :D
[quote author="Vierailija" time="11.03.2015 klo 20:34"]
Sen pienen vihreän osan siinä tomaatin päällä. :D
[/quote]
Nyppään pois, muuten menee käyttöön.
Se kanta on enemmän siellä sisällä. Se on se kohta, mistä tomaatti on killunut tomaattipuskassa.
Pois tietenkin, sisältää paljon bakteereja ja maistuu hirveälle. Jos ravintolassa on kanta, palautan annoksen.
Kertoo paljon ravintolasta, jos eivät poista noita kantoja tomaateista...
Kanta on se "puumainen" osa tomaattia.
Kun sitä on myrkytetty kasvun aikaan monta kertaa, sileästä pinnasta aineet lähtee huuhtomalla mutta kannan juureen ne jää.Siksi poistan sen AINA
Aina. Muuten tulee yrjö kylään. Noiden takia en osta koskaan tomaattimurskaakaan, vaan käytän paseerattua tomaattia.
[quote author="Vierailija" time="11.03.2015 klo 21:42"]Aina. Muuten tulee yrjö kylään. Noiden takia en osta koskaan tomaattimurskaakaan, vaan käytän paseerattua tomaattia.
[/quote]
Paseeratussa kannat on jauhettu... kyllä ne siellä on seassa.
[quote author="Vierailija" time="11.03.2015 klo 21:52"]
[quote author="Vierailija" time="11.03.2015 klo 21:42"]Aina. Muuten tulee yrjö kylään. Noiden takia en osta koskaan tomaattimurskaakaan, vaan käytän paseerattua tomaattia. [/quote] Paseeratussa kannat on jauhettu... kyllä ne siellä on seassa.
[/quote]
Miten vain, mutta eivät ainakaan jää sihtikurkkuuni kiinni.
Tomaatin varsissa ja lehdissä on hermomyrkkyä. Joten kanta kannattaa poistaa.
Aina!