Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hei leipurit ja ruuanlaittajat ynnä muut keittiön hengettäret! Olisi kysymys:

Vierailija
23.02.2015 |

Voisikohan pannacottan tehdä isompana "kakkuna" esim kuivakakkuvuokaan ja sitten siihen sivuun joku ihana marjakastike? Hyytyykö niin isona? Tarviiko tavallista enemmän liivatetta vai onko yleensäkkään mahdollista kumota? Onko kukaan teistä kokeillut tällaista?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
23.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietty hyytyy. Tulee vaan aika littee, mut niin sen pitääkin olla tollein tehtynä. Muissa maissa ihan yleinen kakun korvike. :)

Vierailija
2/2 |
23.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai niin. Itse en ole kokeillut muussa, kun lasivuoassa mutta uskoisin, että onnistuu ihan tavallisessakin.

-2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan viisi