Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

apua, tuleeko meille nyt salmonella tai

Vierailija
21.01.2015 |

Tänään pääs käymään niin, että tein ruokaa johon paistettiin kanan fileepihvejä. En kattonu paistoaikaa, mut lopetin pannulla paistamisen sen jälkeen kun kana meni poikki ja pihvin keskellä ei enää näkyny sitä reippAasti raakaa lihaa. Vaan oli tasasen värinen. Kana oli syödessä tavallista mehukkaampaa ja kosteampaa, jota sitten yhdessä ihmeteltin, mut syötiin kumminki. 1-Vuotiaalle annoin vaan reunuksia, en "pihvin keskilihaa". Jätin lihaa pienen möykyn, ja kun siivosin hetken kuluttua pöytää, se lihapala oli toosi hailakka, mut tunnistettava vaaleanpunainen. Outs. Jos siinä lihassa oli salmonellaa niin saako sen tollei?? Mitä mun pitää tehä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On harvinaista, että siinä olisi salmonellaa. Mutta raa'asta lihasta se tulee. Tuossa sun tapauksessa se on mahdollinen, mutta todennäköisyys on hyvin pieni.

Vierailija
2/4 |
21.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sun pitää kakata purkkiin ja rukoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana kypsennetään pääsääntöisesti liian kuivaksi, todennäköisesti söitte nyt kypsää ja mehukasta kanaa, huoli pois. :)

Vierailija
4/4 |
21.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa salmonella on erittäin harvinainen broilerissa. Ei tuosta teille tule mitään.