Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kakun paistoapua!

Vierailija
28.11.2014 |

http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/suussa-sulava-suklaakakku/012559

Ajattelin tehdä tämän kakun huomiseksi, mutta haluaisin tehdä kakun n. Hieman alle puolet pienempään mutta korkeampaan vuokaan. Pitääkö muuttaa paistoaikaa ja lämpötilaa mihin suuntaan?

Kiitos jo etukäteen. :)

-Avuton kotikokki

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidennä paistoaikaa, alenna lämpötilaa ja peitä se vaikka leivinpaperilla jos kakku alkaa kärähtää pinnasta mutta on vielä tosi raaka, paista uunin alaosassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla