kasvissosekeitosta pannari
Onko jollain hyvä ohje. Sosekeittoa jäi yli, niin ajattelin joskos pannukakun tuosta lopusta väsäisi. Ainut vaan, en osaa. Apuja! :D
Kommentit (11)
No kokelisin peruspannarin ohjeella, vähemmän nestettä ja ehkä 1 muna enemmän.
Niin riippuu tietenkin siitä paljonko sitä sosekeittoa on jäljellä.
Sekoittaisin siihen punaista maitoa ja munia. Sitten jauhoja, joohin sekoitettu leivinjauhe. Määriä en osaa sanoa, sen näkee taikinasta milloin sopiva löysyys.
Kinkkusuikaleita ja/tai juustoraastetta vielä pinnalle, niin tulee tosi hyvää!
[quote author="Vierailija" time="25.11.2014 klo 13:58"]Ei pannariin kuulu leivinjauhe.
[/quote]
Maailman paras pannari-ohjeen mukaan tulee leivinjauhetta.
Varmaan hyvä idea. Munia tarpeeksi! Itse tein monia pannareita ennenkuin tajusin että munia pitää laittaa reilusti, jotta koostumus hyvä ja pannarimainen.
Ap mittaa se keitto. Laita sen jälkeen lisäksi maitoa niin, että keitto+maito on 8 desilitraa. Vispaa sekaan jauhoja puolet nesteen määrästä eli 4 dl. Laita seuraavaksi taikinaan 4 munaa ja loraus öljyä tai noin 50g sulatettua voita. Kaada taikina pannulle ja ripottele päälle esim. Kinkkusuikaleita, tomaattisiivuja ja juustoraastetta. Paista 175 asteessa 45 minuuttia.
Sämpylöitä ehkä mielummin.. Lämpimään keittoon hiivaa, kaurahiutaleita, raastettua porkkanaa, siirappia ja jauhoja...
Täytekakkua jäi yli ja ajattelin tehdä lopusta burgundinpataa mutta en vaan tiedä miten. Apua!!?