Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyvän ja helpon sienipiirakan ohjetta kaipailen

Vierailija
22.10.2014 |

Olisiko jollakulla?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 20:01"][quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:57"]

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin: Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia. Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo. [/quote] Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.

[/quote] Ok, eli sienet varmaankin melko kuumalle pannulle ja nopea paistaminen. ap
[/quote]
Ei liian kuumalle, paista kunnes neste häipynyt, välillä nestettä tullut niin että olen kaatanut välillä pois nopeuttaakseni hommaa, kyse siis suppiolovahveroista. Hyviä ohjeita löytyy netistä, kyllä onnistut!

Vierailija
2/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on hiivasieni piirakassa, kutisee hirveesti :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käy jopa kaupan pakastealtaan valmis piirakkapohja. ap

Vierailija
4/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin:
Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia.
Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo.

Vierailija
5/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

2. Kiitos ohjeesta. Tulisikohan hyvä, jos laittaisi suppilovahveroita ja mustatorvisieniä? ap

Vierailija
6/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:53"]2. Kiitos ohjeesta. Tulisikohan hyvä, jos laittaisi suppilovahveroita ja mustatorvisieniä? ap
[/quote]

Tulee! T. 2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin:
Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia.
Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo.

[/quote]
Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.

Vierailija
8/8 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:57"]

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin: Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia. Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo. [/quote] Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.

[/quote] Ok, eli sienet varmaankin melko kuumalle pannulle ja nopea paistaminen. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yhdeksän