Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko ruokakermasta leipoa

Vierailija
11.07.2014 |

Menossa vanhaksi valio 2dl ruokakerma ja kaappi täynnä ruokaa joten mietin voiko ruokakermaa hyödyntää leipomisessa? Vinkkejä ja kokemuksia?

 

Kommentit (38)

Vierailija
1/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaisen piirakan täytteeseen

Vierailija
2/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi hyvää sämpylätaikinan nesteeksi, sinne vaan. Tai suolaiseen piirakkaan, kuten joku neuvoi.

Vierailija
4/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi käytät värjättyä ja lisäaineita täynnä olevaa "kermaa"?

Vierailija
5/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

muffineihin joskus laitoin tuota taikinaan.

Vierailija
6/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2014 klo 20:44"]

miksi käytät värjättyä ja lisäaineita täynnä olevaa "kermaa"?

[/quote]

Aika harvalla kaupunkilaisella on omaa lehmää, joten joutuu ostamaan jollain lailla käsiteltyjä maitotuotteita. Joskus (suunnilleen) sata vuotta sitten, kun äidin vanhemmat oli elossa ja niillä oli vielä maatilallaan lehmiä, meille tarjottiin ihan itse lypsetystä maidosta tehtyjä ruokia. Olin vaan niin nuori, ettei paljoa jäänyt mieleen. Semmoinen ihme kermakuori siinä maidon pinnalla ainakin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei minullakaan ole oma lehmää, mutta käytän vain kuohukermaa se on aidointa on mitä kaupasta voi saada, kaikki muu on värjättyä ja lisäaineilla sakeutettua vettä

t. 5

Vierailija
8/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut ostavat mieluummin 'halvalla' vedellä laimennettua kermaa kuin sitä oikeaa kermaa. Hyi helevetti ja niin tyhmääkin vielä. Kauppiaalle paremmat katteet, mutta itselle laimennettua kamaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä voi käyttää mihinkään.

Vierailija
10/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

joo eipä suurinta osaa kiinnosta mitä niiden ruoka sisältää.

Valio 10% ruokakerma ainesosat: Kerma, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, siitä vähän geenimuunneltua maissitärkkelystä kitusiin


Valio kuohukerma ainesosat: kerma

:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ne jotka haluavat laimennettua kermaa, eivät lisää oikeaan kermaan vettä?

Vierailija
12/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi helvetissä kermaa pitää laimentaa?! Kuohukermaa riittää loraus, ruokakermaa saa laittaa purkkitolkulla saman tuloksen saamiseksi ja silti siitä ei saa oikean kermaista koska siinä on juuri tommosta paskaa. Jos haluaa oikein laimeaa värjättyä vettä ostaa sitten rasvatonta maitoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ruokakerma ole sitä kasvirasvasontaa? Täynnä transrasvaa eikä pelota yhtään käyttää ihmisravinnoksi? Ihmismieli on kummallinen.

Vierailija
14/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2014 klo 21:42"]

Jotkut ostavat mieluummin 'halvalla' vedellä laimennettua kermaa kuin sitä oikeaa kermaa. Hyi helevetti ja niin tyhmääkin vielä. Kauppiaalle paremmat katteet, mutta itselle laimennettua kamaa.

[/quote]

"Kauppiaalle paremmat katteet", no ihan varmaan joo :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/38 |
11.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikista paras on tämä ihana floran kevyt ja paksu <3

vesi, vähälaktoosinen rasvaton maito, kirnumaito, muunnettu tärkkelys, kasvirasva, kasviöljy, stabilointiaineet(ksantaanikumi, metyyliselluloosa), emulgointiaine (polysorbaatti 60), aromi, väri (betakaroteeni)

Tsiisus mitä paskaa?!

Vierailija
16/38 |
12.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2014 klo 23:26"]

Miksi ne jotka haluavat laimennettua kermaa, eivät lisää oikeaan kermaan vettä?

[/quote]

 

Eihän noi kermakkeet ole laimennettua kermaa, vaan ihan jotain muuta :)

Vierailija
17/38 |
12.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikasana niissä ruokakermoissa on: kevyt :)

Ei mitään väliä, mitä sontaa suuhunsa laittaa, kunhan on kevyttä :)

Vierailija
18/38 |
12.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäähän tärkkelystä - läskin alkuainetta - saada joka ruuasta mitä syö.

 

Vierailija
19/38 |
12.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2014 klo 23:49"]

[quote author="Vierailija" time="11.07.2014 klo 21:42"]

Jotkut ostavat mieluummin 'halvalla' vedellä laimennettua kermaa kuin sitä oikeaa kermaa. Hyi helevetti ja niin tyhmääkin vielä. Kauppiaalle paremmat katteet, mutta itselle laimennettua kamaa.

[/quote]

"Kauppiaalle paremmat katteet", no ihan varmaan joo :D

[/quote]

 

Sori, minä ymmärrän liiketoiminnasta aika paljon, sinä tuskin näköjään ymmärrät. Kevyttuotteet eli vedellä, tärkkelyksellä ja lisäaineilla laimennettujen tuotteiden myynti on kannattavaa valmistajalle ja kauppiaalle. Hinta on Vähän halvempi kuin aidossa, mutta ei kuitenkaan Niin paljon halvempi kuin mitä vedellä laimennus edellyttäisi. Siitä se ero kauppiaan ja valmistajan hyväksi.

 

Vierailija
20/38 |
12.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai juotte raakamaitoa, noi kauppojen käsitellyt maidot ei kelpaa edes kukkien kasteluun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kolme