Mitä te grillaatte useimmiten?
Me kanan rintafileitä, Wilhelm-makkaraa, ananasta, maissia, leipäjuustoa (huomattavasti parempaa kuin varsinainen grillijuusto ja eritoten vähäsuolaisempaa!).
Jotain mureata ja suht nopsaan valmistuvaa lihaa olisi etsinnässä tälle kesälle mutta mitä? kun grillimme ei siis suuren suuri ole ja tehotkaan ei ole hirmuiset edes maksimilla.
Kommentit (6)
Eniten kanaa, perunaa, tomaattia ja maissia.
Eniten pihvejä (naudan useimmiten), jättikatkarapuja, kasviksia.
Eniten kanan sisäfilettä (on muuten todella hyvää grillattuna!) ja herkkusieniä, makkaroista Wilhelmiä.
Aina on grillissä vihanneksia (kesäkurpitsa, munakoiso, paprika, sipuli) ja maissia. Sitten voi olla kanaa, possua, nautaa tai kalaakin. Entrecote on mureaa, itse en niin perusta sen rasvan takia, kanankoipi on paras grillilihaa mun mielestä. Grillattu lohi on on myös todella hyvää.
Työhaastatteluun osallistuvia. T:Pomo
Lohta, halloumia, paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia, tomaatteja.