Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

tuleeko kasslerpihvit pannulla ajassa 20 min/ puoli

Vierailija
20.06.2014 |

ihan mureita vai pitääkö hauduttaa. On kokemus,että se kutistuu mitä pitempään paistaa? Ei huvittaisi nyt mikään koekeittiö vaan syömäkelpoinen ruoka.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

luulisin että tuossa ajassa menevätkin.

Vierailija
2/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei raakaa ja sitkeää olisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

Vierailija
4/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutama tunti niin hyvä tulee.

 

Et kai oikeesti luullut, että pariskymmenes minuutissa???

Vierailija
5/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]

Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

no en raakaa lihaakaan söisi. Joskus taas sanotaan että mureaa vasta pitkän hauduttamisen jälkeen.

 

Vierailija
6/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista niitä 5min per puoli, yhteensä kymmenen minuuttia. Keski-kuumalla, mulla vitosella, riippuu liedestä. Ei siis ihan täysillä. Mutta lämmitä pannu ensin kuumaksi ja vasta sitten pihvit. Anna ruskettua reilusti, mutta kurkkaa n. 4 minsan jälkeen että onko toinen puoli syvän ruskeaa ja pintapuoli henkäilee (lihasnesteitä). Älä käännä liian aikaisin. Tolla sun ohjeella tulee tosi kengänpohjia tai sitten paistat 1-2 lämmölllä, jolloin ne on harmaita klönttejä.

Jos et usko, niin tässä vaikka yksi linkki:

http://www.atria.fi/Ruokaohjeet/Sivut/Ruokaohje.aspx?ruokaohjeid=10026

Vierailija
8/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat nopeasti ruskean pinnan, lisäät nesteen ja haudutat ainakin tunnin. Jos paistat 20 min, tuloksena on kova korppu, ei murea liha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teenkö 8 vai 9 neuvon mukaan, hmmm. Pakkauksessa oli 20 minuuttia/puoli, sitä en siis tee.

Vierailija
10/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mä paistan kasslerpihvit uunissa grillivastusten alla, enkä siitä korppua ole vielä saanut vaikka aika kauan siellä lojuvat, ei taida puoli tuntia piisata mitenkään. Possun ulkofileestä sen sijaan olen korppua onnistunut tekemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:56"]

Paista niitä 5min per puoli, yhteensä kymmenen minuuttia. Keski-kuumalla, mulla vitosella, riippuu liedestä. Ei siis ihan täysillä. Mutta lämmitä pannu ensin kuumaksi ja vasta sitten pihvit. Anna ruskettua reilusti, mutta kurkkaa n. 4 minsan jälkeen että onko toinen puoli syvän ruskeaa ja pintapuoli henkäilee (lihasnesteitä). Älä käännä liian aikaisin. Tolla sun ohjeella tulee tosi kengänpohjia tai sitten paistat 1-2 lämmölllä, jolloin ne on harmaita klönttejä.

Jos et usko, niin tässä vaikka yksi linkki:

http://www.atria.fi/Ruokaohjeet/Sivut/Ruokaohje.aspx?ruokaohjeid=10026

[/quote]

 

Näin juuri. Jos haluat hauduttaa, niin sitten pinta ja uuniin vaikka tunniksi... Ihan miten mössöä haluat. Kasller kypsyy 5-7 min/puoli, riippuu vähän pihvin koosta ja lieden tehosta. Suht kovalla lämmöllä tietty. Jos paista 20min/puoli, niin käppänä korppu on tuloksena.

 

Vierailija
12/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää ruokahalua :):):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.

[/quote]

Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.

Vierailija
14/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:07"]

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

 

Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.

[/quote]

Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.

[/quote]Kassler on vaan vähän eri juttu, sitä ei tosiaan mielellään ihan juuri ja juuri kypsänä edes syö. Onhan se nyhtöpossukin ylikypsennetty aika reilusti, kasslerpaisti ei kauhean miellyttävää just 80 asteeseen kypsennettynä ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:11"]

horo joka ei osaa laitta ruokaa =))))))))

 

mies vielä kehissä ? vai yh ?

[/quote]

tämä horo ei ole useinkaan kassleria laittanut. Olen kassler neitsyt.

 

Vierailija
16/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:13"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:07"]

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

 

Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.

[/quote]

Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.

[/quote]Kassler on vaan vähän eri juttu, sitä ei tosiaan mielellään ihan juuri ja juuri kypsänä edes syö. Onhan se nyhtöpossukin ylikypsennetty aika reilusti, kasslerpaisti ei kauhean miellyttävää just 80 asteeseen kypsennettynä ole.

[/quote]

Etkö sä ymmärrä lukemaasi. Saa kypsentää ja hauduttaa mutta ei PAISTAA.

Vierailija
17/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistoin 5 minuuttia per puoli ja nyt ne hautuu pannulla nesteessä levy ykkösellä. Katsotaan mitä tulee. ap

Vierailija
18/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 15:00"]

Paistoin 5 minuuttia per puoli ja nyt ne hautuu pannulla nesteessä levy ykkösellä. Katsotaan mitä tulee. ap

[/quote]

 

Saitko kauniin ruskean paistopinnan? Hyvää ruokahalua!

 

Vierailija
19/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä, kiitos :)

Vierailija
20/30 |
20.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"]

[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.

[/quote]

 

Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.

[/quote]

 

Jos pannulla paistaa 20 minuuttia/puoli, eikä laita mitään vihanneksia tai lisää jatkuvasti vaahtoavaa voita, ne on sitkeitä kuin mitkä. Paksuudesta riippuen mehukkaat pihvit saa noin 4-6 minuutin paistoajalla keskikuumalla pannulla per puoli. Sentin paksuinen on läpikypsä 8 minuutin kokonaispaistoajalla, kun pannun on kuumentanut kunnolla ennen kuin laittaa pihvit siihen.

 

Nyhtöpossua saat vasta monen tunnin haudutuksella, eikä pannu ole siihen soveltuvin.