tuleeko kasslerpihvit pannulla ajassa 20 min/ puoli
ihan mureita vai pitääkö hauduttaa. On kokemus,että se kutistuu mitä pitempään paistaa? Ei huvittaisi nyt mikään koekeittiö vaan syömäkelpoinen ruoka.
Kommentit (30)
Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
Muutama tunti niin hyvä tulee.
Et kai oikeesti luullut, että pariskymmenes minuutissa???
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]
Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
no en raakaa lihaakaan söisi. Joskus taas sanotaan että mureaa vasta pitkän hauduttamisen jälkeen.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.
Paista niitä 5min per puoli, yhteensä kymmenen minuuttia. Keski-kuumalla, mulla vitosella, riippuu liedestä. Ei siis ihan täysillä. Mutta lämmitä pannu ensin kuumaksi ja vasta sitten pihvit. Anna ruskettua reilusti, mutta kurkkaa n. 4 minsan jälkeen että onko toinen puoli syvän ruskeaa ja pintapuoli henkäilee (lihasnesteitä). Älä käännä liian aikaisin. Tolla sun ohjeella tulee tosi kengänpohjia tai sitten paistat 1-2 lämmölllä, jolloin ne on harmaita klönttejä.
Jos et usko, niin tässä vaikka yksi linkki:
http://www.atria.fi/Ruokaohjeet/Sivut/Ruokaohje.aspx?ruokaohjeid=10026
Paistat nopeasti ruskean pinnan, lisäät nesteen ja haudutat ainakin tunnin. Jos paistat 20 min, tuloksena on kova korppu, ei murea liha.
Teenkö 8 vai 9 neuvon mukaan, hmmm. Pakkauksessa oli 20 minuuttia/puoli, sitä en siis tee.
No mä paistan kasslerpihvit uunissa grillivastusten alla, enkä siitä korppua ole vielä saanut vaikka aika kauan siellä lojuvat, ei taida puoli tuntia piisata mitenkään. Possun ulkofileestä sen sijaan olen korppua onnistunut tekemään.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:56"]
Paista niitä 5min per puoli, yhteensä kymmenen minuuttia. Keski-kuumalla, mulla vitosella, riippuu liedestä. Ei siis ihan täysillä. Mutta lämmitä pannu ensin kuumaksi ja vasta sitten pihvit. Anna ruskettua reilusti, mutta kurkkaa n. 4 minsan jälkeen että onko toinen puoli syvän ruskeaa ja pintapuoli henkäilee (lihasnesteitä). Älä käännä liian aikaisin. Tolla sun ohjeella tulee tosi kengänpohjia tai sitten paistat 1-2 lämmölllä, jolloin ne on harmaita klönttejä.
Jos et usko, niin tässä vaikka yksi linkki:
http://www.atria.fi/Ruokaohjeet/Sivut/Ruokaohje.aspx?ruokaohjeid=10026
[/quote]
Näin juuri. Jos haluat hauduttaa, niin sitten pinta ja uuniin vaikka tunniksi... Ihan miten mössöä haluat. Kasller kypsyy 5-7 min/puoli, riippuu vähän pihvin koosta ja lieden tehosta. Suht kovalla lämmöllä tietty. Jos paista 20min/puoli, niin käppänä korppu on tuloksena.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.
[/quote]
Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.
[/quote]
Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.
[/quote]Kassler on vaan vähän eri juttu, sitä ei tosiaan mielellään ihan juuri ja juuri kypsänä edes syö. Onhan se nyhtöpossukin ylikypsennetty aika reilusti, kasslerpaisti ei kauhean miellyttävää just 80 asteeseen kypsennettynä ole.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:11"]
horo joka ei osaa laitta ruokaa =))))))))
mies vielä kehissä ? vai yh ?
[/quote]
tämä horo ei ole useinkaan kassleria laittanut. Olen kassler neitsyt.
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:13"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"][quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.
[/quote]
Kypsyttäminen ja hauduttaminen on ihan eri asia kuin apn mainitsema paistaminen. 40 minuuttia jos paistaa, niin ei niitä kukaan syö.
[/quote]Kassler on vaan vähän eri juttu, sitä ei tosiaan mielellään ihan juuri ja juuri kypsänä edes syö. Onhan se nyhtöpossukin ylikypsennetty aika reilusti, kasslerpaisti ei kauhean miellyttävää just 80 asteeseen kypsennettynä ole.
[/quote]
Etkö sä ymmärrä lukemaasi. Saa kypsentää ja hauduttaa mutta ei PAISTAA.
Paistoin 5 minuuttia per puoli ja nyt ne hautuu pannulla nesteessä levy ykkösellä. Katsotaan mitä tulee. ap
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 15:00"]
Paistoin 5 minuuttia per puoli ja nyt ne hautuu pannulla nesteessä levy ykkösellä. Katsotaan mitä tulee. ap
[/quote]
Saitko kauniin ruskean paistopinnan? Hyvää ruokahalua!
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="20.06.2014 klo 13:48"]Siis paistasit niitä 40 minuuttia. Ihania kengänpohjia tulee varmasti.
[/quote]
Kassler ei ole mitään fileetä. Kasslerpihvit on ällöttäviä ellei näkyvä rasva ole ehtinyt sulaa pois. Eikä todellakaan tule kengänpohjaa jos pitkään kypsyttää.
[/quote]
Jos pannulla paistaa 20 minuuttia/puoli, eikä laita mitään vihanneksia tai lisää jatkuvasti vaahtoavaa voita, ne on sitkeitä kuin mitkä. Paksuudesta riippuen mehukkaat pihvit saa noin 4-6 minuutin paistoajalla keskikuumalla pannulla per puoli. Sentin paksuinen on läpikypsä 8 minuutin kokonaispaistoajalla, kun pannun on kuumentanut kunnolla ennen kuin laittaa pihvit siihen.
Nyhtöpossua saat vasta monen tunnin haudutuksella, eikä pannu ole siihen soveltuvin.
luulisin että tuossa ajassa menevätkin.