Pystyykö grillissä millään kypsentämään nyhtöpossua
Siis valmistamaan. Meillä on mökillä vain grilli, ei uunia.
Kommentit (10)
Hmm.. Eikös rosvopaisti ole maamontussa? Kysyin grillissä.
Riippuu ihan grillistä, kaasugrillillä varmastikkin mutta pienellä pallogrilillä epäilen
[quote author="Vierailija" time="07.03.2014 klo 16:54"]
Riippuu ihan grillistä, kaasugrillillä varmastikkin mutta pienellä pallogrilillä epäilen
[/quote]
meillä on muurattu grilli, jossa poltetaan puita. Mietin, että jos lihan laittaisi savustuspönttöön ja pitäisi alla todella pientä tulta useita tunteja. Ap
[quote author="Vierailija" time="07.03.2014 klo 16:54"]
Riippuu ihan grillistä, kaasugrillillä varmastikkin mutta pienellä pallogrilillä epäilen
[/quote] Yleensä juu, mutta mielikuvitusta käyttäen voi soveltaa ideaa myös grilliin. Liha pieniksi paloiteltuna, folioon ja kuuman hiilikasan sisään hautumaan esimerkiksi. Toki perinteinen maakuopassa valmistettu rosvopaisti paistamisrituaaleineen on kokemus sinänsä. :) 2
Itse en kyllä alkaisi. Tekisin nyhtöpossut kotona uunissa ja grillissä sitten grilliruokaa.
Laita se possu paistopussiin ja pussin päälle märkää sanomalehteä paksuhko kerros ja sen päälle folio. Sitten grilliin jossa on paljon hehkuvia hiiliä ja johon lisätään tarvittaessa lisää hiiliä. Olisi hyvä jos grilliin saisi kannen tai sitten joku kupu tuon käärön päälle.
Ai niin pieni reikä paistopussiin kulmaan ja tämä puoli ylöspäin.
2-3h riippuen possun määrästä ja hyvä tulee
Kyllä pystyy. Tehkää vaikka rosvopaisti.