Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Gordon Ramsayn ohjelmat ja ne tilaukset, kysymys.

Vierailija
07.03.2014 |

Oon huomannut että Ramsayn ravintolaohjelmissa, sekä näissä Kurjissa kuppiloissa että Hell's Kitcheneissä, on joku juttu tämä keittiöön tulevat tilaukset (siis salin puolelta tarjoilijat tuo lappuset) ja niiden järjestyksessä pito. Se tulee aina esille.

Huonoissa ravintoloissa aina tää homma on ihan sekasin ja tehdään vääriä annoksia tai väärään aikaan tai joku pöytä unohtuu ja laput häviää tms. Hell's Kitcheneissä taas ongelma on se että joku ei vastaa tai ei kuuntele kun Ramsay huutelee niitä ruokia tai ei osaa sanoa kauanko omassa annoksessa kestää. Mutta en ole ikinä nähnyt selitettävän miten se homma kuuluisi mennä. Tietääkö täällä joku millä tavalla sen homman kuuluisi pyöriä? Miksi se on niissä huonoissa ravintoloissa niin vaikeeta, onko ne vaan tosi yksinkertaisia ihmisiä vai miksi tuollanen perusjutulta näyttävä on niissä aina pielessä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekin olen joskus nuorena ollut töissä ruokaravintoloissa ja niissä oli ainakin erittäin harvinaista jos tilaus tuli väärin, meni sekaisin tai väärään järjestykseen. Ainut selitys jonka keksin on se että kokki vain tekee ruokia katsomattakaan tilauksia ja yrittää sitten tuputtaa tekeleitään tarjoilijoille jos vaikka olisi mennyt tuurilla oikein. 

Vierailija
2/2 |
07.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ramsay joskus raivoaa siitä tilausten sotkemisesta keittiöön kokeille ja huutaa että communicate communicate (että saattaako se tosiaan olla että kukin siellä vaan väsää niitä annoksia mitä ajattelee että ehkä tänään tarvitaan?!), mutta yleensä raivotaan sille jollekulle (omistajalle) joka siinä luukulla on (en tiedä miksi siinä jonkun täytyy erikseen olla?) lukemassa niitä lappuja. Ihme jos ei illan aikana paljon muuta hommaa ole kuin huolehtia niistä lapuista, ja silti menee pieleen.

Vai meneeköhän niillä se homma reisille pelkästään siksi että pitkään aikaan ei ole ollut kuin joku hassu asiakas kerrallaan tilaamassa lihapiirakkaa ja kokista, ja yhtäkkiä ohjelman takia onkin tupa täynnä ja tilaukset paljon monimutkaisempia? Ehkä se on vaan harjotuksen puutetta ja ohjelmaan kuvataan se pahin kaaos?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla