Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Laita maailman paras pastaruokareseptisi tähän. Jotain joka oikeasti vie kielen

Vierailija
06.03.2014 |

mennessään.

Masterchef Australia pisti pastahermon hyrräämään, ja huomenna aion laittaa jotain pastaruokaa.

Laita tähän paras reseptisi, jonka väittäisit olevan maailman parasta pastaruokaa.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

Vierailija
2/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:40"]

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

[/quote]
Tuo on varmasti herkullista, mutta miksi minä näen mielikuvan pastasta, jonka päällä herkullinen broilerkastike + päällä koristeena vatkattua kermavaahtoa ja hillonokare päällä? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yrttimausttetua tofua, aurinkokuivattuja tomaatteja ja pinaattia. Yrttejä mausteeks ja tilkka kaurakermaa. Lopuks vielä kourallinen oluthiivahiutaleita. Ja tietty täysjyväpastaa.

Vierailija
4/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 jatkaa: mutta paholaisenhillo kyllä kruunaa ruoan kuin ruoan. Rakastan paholaisenhilloa!

Vierailija
5/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:40"]

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

[/quote]

 

Tuo vie korkeintaan ruokahalun mennessään.

Vierailija
6/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:43"]

Yrttimausttetua tofua, aurinkokuivattuja tomaatteja ja pinaattia. Yrttejä mausteeks ja tilkka kaurakermaa. Lopuks vielä kourallinen oluthiivahiutaleita. Ja tietty täysjyväpastaa.

[/quote]

 

Tämä on varmaan vitsi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen tehnyt kaikenlaisia kermaisia broileripastoja, savukalapastoja, tonnikalapastoja jne mutta kyllä vaan sellainen perinteinen bolognesesoosi ja parmesanraaste on paras kaveri pastalle! Siihen vielä päälle pestoleivät ( patongin sivujen päälle pestoa+ oliiviöljyä ja parmesanraastetta ja uuniin vähäksi aikaa)

Vierailija
8/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:42"][quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:40"]

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

[/quote]
Tuo on varmasti herkullista, mutta miksi minä näen mielikuvan pastasta, jonka päällä herkullinen broilerkastike + päällä koristeena vatkattua kermavaahtoa ja hillonokare päällä? :D

[/quote]

Tälläisen komeuden muuten sain Prahassa, mutta hillo oli mansikkaa ja pastan tilalla oli pihvi. Oli vinkeä makuelämys ;)

#2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei nyt reseptiä ole antaa, mutta itse tekisin jonkun tosi herkullisen lasagnen. Se Master Chef Australiassa ollut punaisen loukkueen lasagne näytti tosi hyvältä! Kunnolla vaan liha- ja juustokastiketta, niin ei jää kuivaksi, ja paljon juustoa tietysti myös.

Millaisista pastoista AP tykkää? Tomaattisista, kermaisista, oliiviöljypohjaisista, juustoisista, lihaisista, kasvispastoista, merellisistä?

Vierailija
10/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:50"]

Ei nyt reseptiä ole antaa, mutta itse tekisin jonkun tosi herkullisen lasagnen. Se Master Chef Australiassa ollut punaisen loukkueen lasagne näytti tosi hyvältä! Kunnolla vaan liha- ja juustokastiketta, niin ei jää kuivaksi, ja paljon juustoa tietysti myös.

Millaisista pastoista AP tykkää? Tomaattisista, kermaisista, oliiviöljypohjaisista, juustoisista, lihaisista, kasvispastoista, merellisistä?

[/quote]

Juustoiset tai lihaisat sykkivät nyt mielessä, merelliset ei käy kala-allergian takia.

-ap

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska kaikki täällä ovat kuitenkin mestarikokkeja ja rahaa on kuin roskaa pistää ihaniin ainesosiin, laitan paniikkipäivän pastareseptin (toisin sanoen kelpaa päivänä jolloin EI HUVITA, EI KIINNOSTA, EI HALUA eikä mitään muutakaan. Toimii myös krapulaan): 

Tarvitset:
-Makaronia, mahdollisimman paljon. Halvinta mahdollista, ei missään nimessä täysjyvää tai tummaa, eikä ainakaan kivasti kuvioitua. Eikä edes kotimaista, mieluiten mahdollisimman kaukaa toimitettua ja oudolla tuotenimellä varustettuna. 
-Ketsuppia. PERUSketsuppia. Ei mitään hienoa, kallista, maustettua, mutta toisaalta ei niitä epäilyttäviä halpiaisia jotka plurauttaa ensin litran ketsuppivettä lautaselle ja sitten vasta ketsuppia. 
- Jauhelihaa. Sikanautaa. Yhdelle hengelle 400 g, koska kuka -TTU viitsii lajitella niitä. Hakekoon muut omansa, prkl. Jos kriisiä pukkaa niin voi lisätä toisen mokoman. 

1. Keitä makaroni. Unohda kaikki al dentet ja muut turhat, keitä se niin kuin koulun keittiössä. 
2. Paista jauheliha. Heitä jättipussi jauhelihamaustetta jos on. Napsi puolet jauhelihasta jo pannulla, jos käyt oikein epätoivoiseksi.
3. Sekaa makaroni ja jauheliha. Potki jaloistasi kissa/koira/gekko/puoliso/lapsi/whateva~, joka ryömii lattialla syömässä pudonneita kimpaleita. Syö ne itse. 
4. Plorauta ketsuppia puoli pulloa, ja itke itsesi uneen jos olit sittenkin ostanut sitä halpiaista joka plurauttaa puoli pulloa vettä. Jos et, sekaa mössö ja syö. Ja syö asiaan kuuluvalla hartaudella. 

Vierailija
12/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun lemppariin tulee ainakin broileria, sipulia ja maissia. Loppu tulee sävellettyä fiiliksen mukaan, jonkinlainen kermakastike tai creme fraiche ja muita vihanneksia tai vaikka fetaa kyytiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mitä italialaiset tuumaisivat tästä, mutta törkeen hyvä lihaisa ja juustoisa pasta syntyy, kun paistaa jauhelihaa, sipulia, valkosipulia (ja halutessasi esim paprikaa tai jotain sientä), maustaa seoksen hyvin suosikkimausteillaan. Sitten vaan sekaan kermaa ja koskenlaskijaa/aurajuustoa/muuta juustoa. Tämä soosi yhdistetään pastan kanssa ja annoksen päälle lisätään runsaasti parmesanlastuja. Ihanaa lohturuokaa <3

Vierailija
14/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:50"]

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:42"][quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:40"]

 

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

 

[/quote]
Tuo on varmasti herkullista, mutta miksi minä näen mielikuvan pastasta, jonka päällä herkullinen broilerkastike + päällä koristeena vatkattua kermavaahtoa ja hillonokare päällä? :D

[/quote]

 

Tälläisen komeuden muuten sain Prahassa, mutta hillo oli mansikkaa ja pastan tilalla oli pihvi. Oli vinkeä makuelämys ;)

 

#2

[/quote]
Pihvi ja mansikkahilloa!?? :D 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastike: koskenlaskijajuustoa (paprika), kermaa, tomaattia, paprikaa. Mausteeksi basilikaa ja valkosipulia, ja sen kanssa chilipastaa. Törkeen hyvää ja helppoa.

Vierailija
16/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suunnilleen tällaisia usein virittelen ja muuntelen:

 

http://vegetarian.about.com/od/vegetarianchineserecipes/r/szechuannoodles.htm

 

Vierailija
17/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus penne arrabiata on paras. Tomaattia, sipulia, valkosipulia ja chiliä :P

Vierailija
18/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 16:01"][quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:50"]

[quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:42"][quote author="Vierailija" time="06.03.2014 klo 15:40"]

 

En tiedä parhaasta, mutta broiskusuikaleita, itsetehtyä paholaisen hilloa, vispikermaa ja pastaa sekaisin. Nam.

 

[/quote]
Tuo on varmasti herkullista, mutta miksi minä näen mielikuvan pastasta, jonka päällä herkullinen broilerkastike + päällä koristeena vatkattua kermavaahtoa ja hillonokare päällä? :D

[/quote]

 

Tälläisen komeuden muuten sain Prahassa, mutta hillo oli mansikkaa ja pastan tilalla oli pihvi. Oli vinkeä makuelämys ;)

 

#2

[/quote]
Pihvi ja mansikkahilloa!?? :D 

[/quote]

Ja kermavaahto ;)

Vierailija
19/19 |
06.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän oli jännittävä ruoka. Maan tapa vai kokilla jännittävä päivä? :D