Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jelppiä uuden vuoden safkoihin :)

Vierailija
30.12.2013 |

Mitä voisi tarjota nakkien, lohkoperunoiden ja perunasalaatin lisäksi? Patonkia löytyy tuorejuustolla ja pipareita valkohomejuustolla, mutta pääruoka kaipaisi mielestäni vielä jotain?

 

Help! :)

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tuo ole aika lailla perunaa jos on sekä lohkoperunat että perunasalaatti? 

Vierailija
2/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehtyjä lihapullia? Dippiä niiden kanssa? Joku salaatti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta! Ollaan vaan aina totuttu syömään perunasalaattia lisukkeena, silloin harvoin kun sitä on tarjolla. Ps. miehen kanssa ollaan kahden vaan.

 

ap

Vierailija
4/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies kusipää jonka mielestä mikään päivä ei ole toista kummempi, et täälä ei mikään ole hyvä.

Vierailija
5/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaattia.

Vierailija
6/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laittaisin vain nakkeja ja perunasalaattia ja sitten tekisin siihen vaikka paprikalisäkkeen tai muun värikkään kasvislisäkkeen. Esim. seuraavanlainen on hyvää:

 

Pilkotaan erivärisiä paprikoita (neljälle vaikka 2 punaista, 2 keltaista, 1 vihreä) noin sentin pitkiksi suikaleiksi ja laitetaan marinoitumaan oliiviöljyyn, johon puristetaan myös sitruunan mehu, valkosipulinkynsiä pari, tuoretta rosmariinia (noin 1 rkl 4 h annnokseen) ja pikkutölkki kapriksia. Annetaan olla huoneenlämmössä tunti, sekoittaa voi kerran-pari välillä. Sitten vaan lopuksi kaadetaan paprikat marinadeineen pannnuun ja paistetaan kuumalla pannulla 10-15 minuuttia. Maustetaan suolall aja mustapippurilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="30.12.2013 klo 23:10"]

Minä laittaisin vain nakkeja ja perunasalaattia ja sitten tekisin siihen vaikka paprikalisäkkeen tai muun värikkään kasvislisäkkeen. Esim. seuraavanlainen on hyvää:

 

Pilkotaan erivärisiä paprikoita (neljälle vaikka 2 punaista, 2 keltaista, 1 vihreä) noin sentin pitkiksi suikaleiksi ja laitetaan marinoitumaan oliiviöljyyn, johon puristetaan myös sitruunan mehu, valkosipulinkynsiä pari, tuoretta rosmariinia (noin 1 rkl 4 h annnokseen) ja pikkutölkki kapriksia. Annetaan olla huoneenlämmössä tunti, sekoittaa voi kerran-pari välillä. Sitten vaan lopuksi kaadetaan paprikat marinadeineen pannnuun ja paistetaan kuumalla pannulla 10-15 minuuttia. Maustetaan suolall aja mustapippurilla. 

[/quote]

 

Vau kiitos, tätä kokeillaan ehdottomasti joskus! t. kolmonen ja iänikuise salaattinsa

 

Vierailija
8/9 |
30.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä :) seiskan paprikat kuulostaa hyviltä! Jotain kevyempää olis kiva saada lisäksi. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
31.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulin vielä kiittämään  nro 7:ää paprikalisukeohjeesta: se sai paljon ylistystä vierailtamme :) Tarjolla oli grissini-leipätikkuja, nakkeja, itsetehtyä perunasalaattia ja tuota paprikalisuketta. Hyvin sopi nakkien kanssa, ehkä vähän mausteisempi chorizo-makkara voisi olla vielä parempaa!

 

(en ole ap, muuten vaan ketjua eilen lukenut)