Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sinä erittäin herkkävatsainen. Miten ehkäiset ripulin rantalomalla?

Vierailija
02.06.2013 |

Ollaan lähdössä Kreikkaan ja pelottaa tuo turistiripuli. Olen erittäin herkkävatsainen ja vatsa "ottaa nokkiinsa" välillä melkein tyhjästä.

Onko ainoa vaihtoehto ottaa omat ruoat mukaan (esim. kaurapuuro, tonnikalaa)? Probiootteja syön muutenkin jatkuvasti, joten se ei nyt ole vastaus. Jos otan mukaan omat ruoat, niin voinko silti mennä muiden mukana ravintolaan istumaan siksi aikaa kun muut syö vai jäänkö yksin hotellille syömään omia eväitä? 

Tekis mieli perua koko matka kun pelottaa niin perkeleesti.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai ripuli nyt niin järkyttävä ongelma ole, ota Imodiumia tai vastaavaa mukaan. Ihan normaalit ohjeet; vain pullovettä, ei jäitä, kaikki kiehuvana tai grillattuna, ei salaatteja, kaikki hedelmät itse kuorittuna.  Voithan ottaa jonkun Nutrilett kuurin lomaksi ja vedota " medical reason" jos ravintolassa otat oman juomapullon käteen. Ja voi siellä kaupoista ostaa ruokaa jos ravintolassa et uskalla syödä mitään. Ranskalaiset perunat on aika turvallisia, samoin pizza ja kyllä niilläkin viikon elää.

Vierailija
2/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä kreikassa uskaltaa syödä ravintoloissa ihan normaalisti. Itse syön siellä salaatteja ynm. ja ikinä ei ole vatsaongelmia ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otajo koneessa konjakkia ja naukkaile päivittäin vähän. Itse kartan seisovat pöydät, mulle käy vaan ala carte. Olen ollut lähi-idässä ja faaraon maassa ja en ole kärsinyt ripulista.

Vierailija
4/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on auttanu ihan normaalit varotoimenpiteet, en syö niitä ruokia, joista tiedän, että toisinaan tulee vatsaongelmia, esim. todella rasvaisia ruokia, ja sen lisäksi olen tuonut mukana leipää, jota syön aamulla ja päivällä pari palaa. Kuulostaa tyhmältä, mutta olen itse huomannut, että se auttaa.

Vierailija
5/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on ollut huonoa tuuria monella reissulla ja hyvää tuuria joillain reissuilla. Kanarialla 7-v lapsi oksensi 4pv ja kaikki muut pysyi terveenä, Thaimaassa kaikki pysyi terveenä 2 viikooa ja miehen kanssa kaksin matkustaessa on sekä oltu terveitä että sairastuttu. Ja aina ollaan yritetty noudattaa kaikkia ohjeita, joten en enää stressaa. Tauti tulee jos on tullakseen. Ripulilääkettä on aina käsilaukussa ( myös Suomessa) ja reissuilla matkapahoinvointilääkettä. Paljon vettä ja käsihygienia kuntoon; ei siinä muu auta.

Vierailija
6/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain luin että ensiksi kannattaisi maassa ku maassa syödä paikallista jogurttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaisiko syödä suomessakin hieman monipuolisemmin kuin ruisleipää, perunaa ja kastiketta. Näin ollen saisit vastustuskykyä hankittua kun elimistösi joutuisi kosketuksiin vieraiden uhkien kanssa. 

Toisaalta, jos matkustelu on noin vaikeaa, niin kannattaa harkita kotiin jäämistä.

Vierailija
8/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en noudata mitään ohjeita, paitsi majoneesia en syö pöydästä. En ole koskaan sairastanut  turistiripulia. Myös hampaat pesen aina paikallisella vedellä ja muutenkin juon sitä lasin kaksi, jos paikallisetkin juovat reissun aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olin kuvaamanlailla myös yhtä herkkä vatsanen. Tajusin jättää ruis valmisteet ruoasta pois ja avot loppu vuosien piina, kuin seinään. Kokeile!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi seitsemän