Lue keskustelun säännöt.
Apua ruoanlaittoon...
27.07.2013 |
Jääkaapissa marinoitu reilun kilon possunfileeköntti. Mitä sille teen??? Miten siitä sais mahdollisimman mureaa? Uuniin kokonaisena? Mihin lämpötilaan ja miten pitkäksi aikaa???? Auttakaa!!
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jäi vielä sanomatta,että anna lihan lämmetä huoneenlämmössä ainakin puolituntia ennen kuin ruskistat. Mieluummin vaikka tunti,jos on iso pala.
Jos haluat todella mureaa laitat paistopussiin, lämpö 150 ja vähintään 2h.
Pese marinointi hyvin pois. Ruskista liha kauttaaltaan. Pistä uunivuokaan tai pataan ja vähän vettä. Anna muhia 100-150 asteisessa uunissa usean tunnin ajan. Tarkista välillä,ettei kuivu. Mausteita en tähän laittanut,saat maustaa siten kun sulle maistuu.