Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten spaghetin kermakastike saostetaan vehnäjauholla?

Vierailija
10.05.2013 |

Miten se onnistuu parhaiten?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumennetaanko ensin pieni määrä kermaa ja siihen ripotellaan vehnäjauhot ja lisätään sitten isompaan kermamäärään vai miten päin? ap

Vierailija
2/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten ruskeakastike, mutta et paista jauhoja, joten kastike pysyy vaaleana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kait sitä jauholla suurusteta vaan munankeltuaisella? Siis otetaan pois levyltä ja vatkataan keltuainen sekaan. Jos ehdottomasti täytyy suurustaa.

Vierailija
4/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen niin, että paistan jauhelihan pannulla ja maustan makuni mukaan.

Keitän kattilassa vettä, johon lisään lihaliemikuution. Sitten lisään suurusteen sekaan (vesi+jauhot valmiiksi sekoitettuna)

Keitän hiljalleen ja lisään joukkoon tomaattipyrettä, basilikaa, mustapippuria. Lopuksi lisään jauhelihan ja haudutan vielä hetken.

Vierailija
5/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja samoin teen, jos teen kermakastikkeen.

Vierailija
6/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on "spaghetin kermakastike"?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="10.05.2013 klo 14:08"]

Kuumennetaanko ensin pieni määrä kermaa ja siihen ripotellaan vehnäjauhot ja lisätään sitten isompaan kermamäärään vai miten päin? ap

[/quote]

Vehnäjauhot sekoitetaan kylmään nesteeseen, joka kaadetaan kuuman nesteen joukkoon.

Vierailija
8/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pitäisi suurustaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen vaan niin, että paistan jauhelihan, ripottelen jauhoja sekaan ja lisään vettä. Sekoittelen, että suurustuu. Maustan. Jos haluaa kermaisen kastikkeen, pistää paljon kermaa.

Vierailija
10/10 |
10.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei todellakaan saosteta jauhoilla!!! Kerma keitetään kasaan, se saostuu ihan itsestään kun antaa muhia!! Unohtakaa nyt jo noi jauhomössöt....