Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras lihamureke!!

Vierailija
31.01.2013 |

Enpäs tiedä, miksi olen karttanut lihamurekkeen tekemistä, vaikka nopeampaa kuin lihapullat ja yhtä hyvää. jotenkin viimeksi tuli niin mautonta ja epäilyttävän näköistä, että kysynkin nyt teiltä parhaita reseptejä. ELi minulla on 700g jauhelihaa... Laittaisinko sekaan yhden pussin ranskalaista sipulikeittoa, pari munaa.. mitä vielä? kermaviiliä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
31.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

näin minä teen lihamurekkeen:



paketillinen jauhelihaa (ei paistijauhelihaa, joku vähän rasvaisempi)

hienoksi hakattu sipuli

murusiksi nypitty (graham tai monivilja)sämpylänpuolikas tai vaalean leivän pala

lähes teelusikallinen rouhittua mustapippuria

suolaa

muutama oksa mitä yrttejä saattuu olemaan (persiljaa, timjamia, salviaa, vähän rosmariinia, meiramikin käy, mutta ei yhtäaikaa rosmariinin kanssa)

sekä noin desin loraus joko olutta tai punaviiniä



sekoitetaan taikinaksi. Tässä ei siis ole akanamunaa, mutta voi sitä laittaa, jos haluaa varmistaa kasassa pysymisen.



Puolet levitetään murekkeen pohjaksi, sen päälle keskellä täytteet vanaksi ja sitten loput kanneksi päälle.

Vierailija
2/3 |
31.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoin korppujauhoa, mausteita kunnolla, vähän fetaa murusina, kananmunan ja täytteeksi keitettyö kananmunaa. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
31.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoin korppujauhoa, mausteita kunnolla, vähän fetaa murusina, kananmunan ja täytteeksi keitettyö kananmunaa. Nam.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kahdeksan