Hirveän himo terveysruokaan! Liha ällöttää ja sen haju.
Eilin ruskistin tapani mukaan about 300gr yksin itselleni,huom harrastan paljon liikuntaa ja syön isoja lihamääriä.Mutta eilen tunsin pahoinvointia siitä hajusta,mutta luin että kun pidän viikon taukoa lihasta sen syöminen aiheuttaa hetkellisen voimakkaan hajureaktion ja menee ohi kun taas jatkan jauhelihan syömistä.Mulla on näitä superdieettikuureja jolloin saatan syödä tiettyjä ruokaaineita pelkästään ja sitten siirryn toiseen vaiheeseen.Tarkoitus saada lihaksia esiin jotka olleet kateissa rasvakerroksen alla.Kerro sinä hyviä ruokavinkkejäsi.Olen innostunut uudelleen esim voista ja oikein rasvaisesta.
Kommentit (2)
tai poron/hirvenliasta tehdyssä jauhelihassa? Ei ole paljon rasvaa.
Ei voita vaan kasvisrasvaa. Oikeasti: vaikka olisi hoikka niin suonet tukkiutuu.
Syö rasvatonta ja syö oikeaa rasvaa kalasta ja kasviksista!
Pähkinää vähän, jos syö kilon pähkinää niin niitten energialla säilyy metsään eksyneenä viikon. Eli ei ahmita pähkinää kuitenkaan. Sitten on sama syökö kasan pähkinää vai pizzan.
Liha on terveysruokaa. Ei sitä sovi unohtaa. Mutta on eroa syökö pihvin vai jauhelihaa.
Kyllä jauhelihaa voi syödä muttei ihme jos tökkii 300 g lihaa. Oletko sinä se joka oli viikon mahataudissa ja koitti syödä?
Syö kanaa, kalaa ja paljon kasviksia; heviä menee sellasenaan, paistettuna pellillä tai pannulla, haudutettuna, keitettynä. Keksi uusia ohjeita jostain ja paljon!