Lue keskustelun säännöt.
Miten tekisin huomenna hyvää possupataa?
27.08.2012 |
on paketti possun palapaistia. lisäksi ajattelin laittaa lanttua, sipulia, porkkanaa ja pekonia. Mutta liemi? Millaisen liemen tekisin? Ei nappaa yhtään joku perus karjalanpaistiliemi tyylinen :/ Ja punaviini jutut voi unohtaa, alkoon on sen verran pitkä matka..
Kommentit (4)
siideristä tai omenamehusta, mausta tuoreella timjamilla. Omenalohkoja myös pataan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meinasin ehdottaa että pilkot sen palasiksi, ruskistat voissa. Kaadat päälle kermaa / ruokakermaa, purkin tomaattipyrettä ja ison klöntin homejuustoa. Lisäksi sipulia isoina lohkoina. Annan hautua aika kauan.
NAM.
Ja laakerinlehdet ym. ehdottomat. Tomaattipyre on kokeilemisen arvoista, samoin kuohukerma.
vedellä,laakerinlehdillä,suolalla ja pippurilla ;)