Mikä ruoka on nyt hienoa ja harvinaista?
Sellaista että saa vasta stadissa ja tekee vaikutuksen jos osaa tehdä sitä tai edes syödä. Ennen oli esim. sushi mutta nykyään kaikissa marketeissa (mikä on hyvä vain).
Kommentit (8)
jota täällä vain ihmettelisi että tuollaistako on!!
mikä tahansa, mikä on LUOMUA.
Minulla on ystävä, joka on tosi snobi. Siis snobista perheestä, aina kaikki oli hienointa. Nyt jutun nimi on luomu. Jos vain kaupasta löytää, niin se on luomua.
Kahvi taitaa olla ainoa, jota ei osteta luomuna. Sen pitää olla Illyä.
En tosin tiedä, saako sitä Helsingistä. Mutta ainakaan Tamperelta ei saa, mikä on tosi harmi.
eri makuisia itse valmistettuja makkaroita. Minusta se oli hienoa, ja erikoista:)
olleet trendikkäitä suomalaisista ja pohjoismaisista raaka-aineista kokkaavat. Onhan tarjontaa toki paikoista, on kivoja etnisiäkin paikkoja ja korealainenkin paikka on (en tosin muista missä).
Viime aikoina olen Helsingissä syönyt listalta diner-tyyppisessä paikoissa risottoa (siis sellaista italialaistyyppistä, puuromaista), kaipa se on hieman sellaista trendikkään kaupunkilaisen ruokaa, jota nykyään on vaan tarjolla useammassa paikassa.
minusta mitään yksittäistä ruokaa tai keittiötä ei ole viime aikoina nostettu jalustalle "hienona" tai "erikoisena". Brunsseista on viime aikoina kirjoitettu lehdissä.
Nyt näyttäisi olevan in just nuo kaikki itsetehdyt makkarat ja luomuainekset. Myös kausiruoka-ajattelu.
Korealainen ravintola on Krunikassa.
stadissa. Mutta noin muuten tekee kyllä vaikutuksen kun joku osaa nykyään valmistaa sisäelimistä hyvää ruokaa.