Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaalilaatikko, kauanko haudutatte uunissa?

Vierailija
16.02.2012 |

Ohjeissa tyypillisesti 50min - tunti, mutta minusta siitä ei tulu tuolla ajalla tarpeeksi mehevää. Nyt kokeilussa ensin tunti 150c (kiertoilma) ja sitten 40min 100c. Vinkkejä muhevaan laatikkoon?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
16.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytän kaalisuikaleet pannulla etukäteen.

Vierailija
2/5 |
16.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

hayduttelin 10min ensin pannulla. Viimeksi kuitenkin kun tei laatikkoa, jäivät kaalit aika rapsakoiksi, vaikka pidin tuon tunnin ajan uunissa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
16.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2

Vierailija
4/5 |
16.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja pidän sen jälkeen uunissa (175 astetta) tunnin tai puolitoista riippuen lähinnä siitä, kuinka nopeasti pitäisi päästä syömään.



Vierailija
5/5 |
16.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä olen keittänyt kaalin etukäteen

Vierailija - 16.02.12 12:47 (ID 14301395)





ja pidän sen jälkeen uunissa (175 astetta) tunnin tai puolitoista riippuen lähinnä siitä, kuinka nopeasti pitäisi päästä syömään.











mutta tällä palstalla oppii aina uusia kokkiniksejä:)