Kaalilaatikko, kauanko haudutatte uunissa?
Ohjeissa tyypillisesti 50min - tunti, mutta minusta siitä ei tulu tuolla ajalla tarpeeksi mehevää. Nyt kokeilussa ensin tunti 150c (kiertoilma) ja sitten 40min 100c. Vinkkejä muhevaan laatikkoon?
Kommentit (5)
hayduttelin 10min ensin pannulla. Viimeksi kuitenkin kun tei laatikkoa, jäivät kaalit aika rapsakoiksi, vaikka pidin tuon tunnin ajan uunissa...
ja pidän sen jälkeen uunissa (175 astetta) tunnin tai puolitoista riippuen lähinnä siitä, kuinka nopeasti pitäisi päästä syömään.
minä olen keittänyt kaalin etukäteen
Vierailija - 16.02.12 12:47 (ID 14301395)
ja pidän sen jälkeen uunissa (175 astetta) tunnin tai puolitoista riippuen lähinnä siitä, kuinka nopeasti pitäisi päästä syömään.
mutta tällä palstalla oppii aina uusia kokkiniksejä:)
käytän kaalisuikaleet pannulla etukäteen.