Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruokakysymys. Grillataan karitsaa perjantaina

Vierailija
05.04.2012 |

marinoin itse, laitan öljyä, valkosipulia ja suolaa + pippuria. Pitääkö vielä ostaa kylkeen esim minttuhyytelöä tms



Lisäksi on folionyyteissä perunaa, sipulia, paprikaa, auraa jne

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinadiin voisi laittaa tuoretta minttua.

Itse grillaisin siihen parilassa vain pinnan ja sitten folioon hetkeksi ettei kuivahda

Vierailija
2/4 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuota komboa voisi tosiaan mehevöittää hyvällä kastikkeella.



Sellainen syntyy helposti vaikkapa näin:

1 pkt demi glaceta (mm. Portti tekee sitä, löytyy yleensä lihahyllystä kaupasta, sellainen 2 dl tetra - kysy myyjiltä, jos et löydä)

valkosipulia

hiukan suolaa ja vajaa tl sokeria antamaan särmää

loraus punaviiniä

pippuria

laakerinlehti



keitä kasaan hiukan.



Muuten, panehan lampaan marinadiin ROSMARIINIA, unohda minttu. Paljon parempi aromi.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

varo ylipaistamasta. Lampaan lihakin on tarkoitus jättää sisältä roseeksi. Jos sinulla ei vielä ole lihalämpömittaria, niin ei olisi hullumpi idea ostaa. Claes Olssoniltakin saa hyviä halvalla ;-)

Vierailija
4/4 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

varo ylipaistamasta. Lampaan lihakin on tarkoitus jättää sisältä roseeksi. Jos sinulla ei vielä ole lihalämpömittaria, niin ei olisi hullumpi idea ostaa. Claes Olssoniltakin saa hyviä halvalla ;-)

Itse tykkään, että lammas ei ole punaista (paisti ehkä tai sisäfile) mutta ei nämä rasvaiset osat. Potkat olen pitkänyt uunissa tunteja, tulee loistavaksi. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän yhdeksän