Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miksi naudan ulkofileepalat ovat osittain ruskeita

Vierailija
02.12.2011 |

ostin tämänpäivän pvm:llä ulkofileitä 2, ja ne olivat väräytyneet ruskeiksi osittain fileiden välistä. Miksiköhän?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

raakakypsyneitä, eli liha tummuu kun vanhenee. ovat olleet siellä hapettomassa tilassa.

jos laitat niille marinadin esim soija-öljy-punaviini ja mausteet, niin ovat kohta ihan ruskeita. mureutuuhan se siinä, eli älä huolestu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan viisi