Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko pidän naudanlihaa huoneenlämmössä ennen paistamista?

Vierailija
06.12.2011 |

Entäpä pidetäänkö pannu miten kuumana ennen värin ottoa ja lihassyiden sulkua pannulla?

Uuniin menee sitten vielä..

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pala, minkä kokoinen, vai onko kysessä pihvit? Yleensä n. tunti riittää. Ja tosi kuuma pannu!

Muista kuivata liha ennen pannulle laittoa.

Vierailija
2/2 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kolme