Kuka urpo syö kevyt "juustoja"
En tiedä ällömpää kun kevytjuustot. Ei maistu miltään ja rakenne kumimainen. Kyllä juustossa pitää olla rasvaa. Kunnon juustoa ei tarvi laittaa kun pikku pala, niin johan maistuu.
Kommentit (19)
niin otan juustonkin aina vähärasvaisena. Mua taas ällöttää esim. oltermanni täysrasvaisena, siis ällöttää se rasvaisuus. Enkä mä sitä kevytversiotakaan laita kun valmissiivupaketista 1/4 viipaleen leivälle ja se jo tuo mulle tarpeeksi makua.
Oltermanni 17 %.
Lääkäri määräsi, kun on tuota kolesterolia.
mut mun mielestä se Kadett 5% on oikeesti hyvää.Toisaalta mä en pysty maun vuoksi syömään esim.mustaleimaa,mitään emmentaleista,polaria tai vaikkapa koskenlaskijaa.Kaikki on liian vahvoja mulle.
Juusto ei ole mikään laihduttajan herkku. Poikkeuksena Valion 5% Aamupalajuusto.
Täh? Miten niin ei ole. Minä laihdutan, mutta kyllä jokapäiväiseen ruokavalioon minulla kuuluu juusto ja tällä hetkellä muistaakseni jääkaapista löytyy kermajuusto 32%.
Se on minun lukuni. Muksuna en syönyt lainkaan juustoa, teininä aloitin ja edelleenkin täysrasvainen juusto on minusta pahanmakuista.
Nykyään täysrasvaisista juustoista maistuu vain hyvä brie, parmesan ja pecorino.
Laihiksella leivän päälle on minusta parempi laittaa jotain muuta kuin juustoa, koska juustossa on hemmetisti kaloreita verrattuna kokolihaan, leikkeleisiin tai kananmunaan. Toisaalta olen kyllä syönyt hummustakin leivällä laihiksella ja siinä on yhtä lailla kalloreita kuin juustossa.
Joskus oli kevytjuustoja joissa ei ollut kumimaista rakennetta, kumi on nyt jostain syystä palannut. Ja ihmisistä osa etsii kevyempää versioita, kaikki alkaa olemaan kermaa ja voita.
Kadett 5% on hyvää, kannattaa kokeilla. Ihan eri tasoa kuin joskus muinoin ennen ne kumimaiset kevytjuustot.
Semmonen ihminen joka tykkää kevytjuustoista.
Vanhempani koska pelkäävät kolesteroliarvojen nousua. Syövät 5% Polaria jota ei edes tunnista juustoksi vaan on jonkinlaista kuivaa mautonta massaa 🤢. En ymmärrä miten viitsivät maksaa siitä yli 7e.
Vierailija kirjoitti:
Joskus oli kevytjuustoja joissa ei ollut kumimaista rakennetta, kumi on nyt jostain syystä palannut. Ja ihmisistä osa etsii kevyempää versioita, kaikki alkaa olemaan kermaa ja voita.
Eikä ollut. Kevytjuusto = kumijuusto.
Minäkään en välitä siitä Polarin 5% juustosta, mutta Kadett 5% on paljon paljon parempaa.
En lähde heitä arvostelemaan vaikka omat juustoni on kermajuustot,Aurajuustot, Mustaleimanen emental.Gouda ymm
Kuka kuka kuka? Miten miten miten? Mikä mikä mikä?
Kenenkään aivot ei enää toimi ilman vauva.fi apua.
En minä ainakaan. Rasvasta ja raskasta olla pitää. Ja homeessa.
että meikäläisellä ne kuuluu juhlahetkiin. Juusto ei ole mikään laihduttajan herkku. Poikkeuksena Valion 5% Aamupalajuusto.