Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokit! Ex tempore lätty- tai pannaritaikina. Maitoa vain 6dl

Vierailija
10.03.2011 |

Onnistuuko ilman leivinjauhetta? Sekin on loppu.



Kuuteen desiin munia 1 kpl ja jauhoa 3 dl?

Ripaus suolaa ja sokeria.



Kannattaako paistaa lätyiksi? Pannari tuskin onnistuu sillä meillä on vain iso uunipelti.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitäpaitsi saat jatkettua taikinaa vedellä. Voit sulattaa voitakin sekaan.



Onnistuu ilman leivinjauhetta, mutta ei tule niin pitsikuvioista.

Vierailija
2/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin saat enemmän lettua ja on helpompi paistaa! Sitte jauhoa, kunnes tulee sopivan paksuista taikinaa. Nostatusaineita ei tartte. Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset


Onnistuu ilman leivinjauhetta, mutta ei tule niin pitsikuvioista.

Vierailija
4/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsi sanoi ohimennen treeneihin lähtiessään, että voi kun olisi pannaria kun tulen kotiin ;-)

Sanoin ettei onnistu koska maitoa on niin vähän mutta jos kuitenkin yllättäisin lapsen muutamalla letunpoikasella.

t. ap

Sitäpaitsi saat jatkettua taikinaa vedellä. Voit sulattaa voitakin sekaan.

Onnistuu ilman leivinjauhetta, mutta ei tule niin pitsikuvioista.

Vierailija
5/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 dl maitoa

2 munaa

suolaa

sokeria molempia n. 0.5 tl

voisulaa n. 20-30 g

jauhoja 3dl

tulee hyvä pannarikin, annat vaan taikinan turvota vähintään 20 min.

Vierailija
6/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei muuta kuin taikina turpoamaan vähäksi aikaa enen paistamista!



T: vedellä jatkaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

5dl maitoa

2 munaa

3rkl voisulaa

2,5dl jauhoa

3rkl sokrua

2 tl vanilliinisokrua

1 tl suolaa

Vierailija
8/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tällaisella ohjeella:



4 munaa

4dl jauhoja

7dl maitoa

1 tl suolaa

150g sulatettua rasvaa



Tulee ihan paras pannukakku! Paljon parempaa kuin se netissä oleva "maailman paras pannukakku" ohje.



Ja tuohon voi siis osan käyttä vettä jos ei maitoa ole tarpeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan taikinan turpoamaan ja sopan tulelle.



Toisen lapsen kanssa lysähdämme sohvalle kohta Idolsia katsomaan ;-))



Kiitos kannustuksesta,siitä että olisin kiva äiti! Aina vähän huono omatunto, että voisin olla parempi.



ap

Vierailija
10/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämmöisiä tilanteita varten kannattaa hankkia kaappiin kauramaitoa tai UHT-maitoa. Itse pidän kauramaitoa aina kaapissa, sillä koskaan ei tiedä milloin iskee pannarihimo. Purkki säilyy noin puolisen vuotta hyvänä ja yleensä tulee käytettyä siihen mennessä. Siitäkin hyvä, ettei tarvitse säilyttää avaamattomana jääkaapissa niin ei tarvitse mennä lomareissuilta suoraan kauppaan :)



Pannari/letut yllätyksenä kotiin tullessa on parasta mitä tiedän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun päälle laittaa hilloa tai sokeria niin ei oikeasti maista onko taikinassa sokeria tai ei. Turhaa piilosokeria vain.

Vierailija
12/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunajauhoja laitoin ja hyviä tuli. Ja tosta sokerista ettei sitä tieteenkään tarvii, mutta paras ohje millä oon tehny sisälsi sokeria ja vaniljasokeria. Ja ne on sitten tosi herkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
10.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 dl maitoa

4 dl jauhoja

2 rkl sokeria

ripaus suolaa

3 kpl kananmunia

30 g sulaa rasvaa



Sekoitetaan ja kaadetaan uunin pannulle. 225 astetta 30 min. Tulee tosi hyvää.