Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit! Voiko marsipaanikuorrutuksen tehdä edellisenä päivänä?

Vierailija
28.02.2011 |

Säilyykö hyvänä? Vai kannattaako tehdä vasta tarjoilupäivänä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistathan laittaa esim. voikreemin marsipaanin alle niin se ei kostu ja pysyy tosiaan hyvänä.

Vierailija
2/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistathan laittaa esim. voikreemin marsipaanin alle niin se ei kostu ja pysyy tosiaan hyvänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten en laittaisi sitä. Turvallista on laittaa voikreemin, pelkän kakkupohjan tai marmeladin päälle.



Voit myös kaulia marsipaanin valmiiksi ja peittää kelmulla yön ajaksi.Silloin ei tarvitse pelätä, että marsipaani "löttääntyy".

Vierailija
4/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suklaa/hasselpähkinälevite, kun on niin kiinteää ja kuitenkin helposti ja ohuelti levittyvää

Vierailija
5/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta älä myöskään pidä jääkaapissa samaan aikaan mitään voimakkaasti makua antavaa : )

Vierailija
6/6 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jääkaapissa ilman kupua. Ja hyvät ohjeet löydät kinuskikissan blogista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi seitsemän