onko kellään borssikeiton ohjetta? (pika)
Eli, olen joskus jossain saanut borssikeittoa jossa ei ollu naudanlihaa vaan ihan hk.n sinistä tmv. eli taitaa olla pika borssikeittoa.
Nyt haluaisin tehdä sitä mutta en löydä edes googlaamalla ohjetta siihen.
Olisko joku niin ihana että jakais hyvän pika borssikeitto-ohjeensa kanssani :)
Kommentit (3)
Pakasteborssia...Ihan vinkkinä :) Vaatii n. puolen tunnin haudutuksen.
koska oikeasti niiden juuresten ja kaalin keittämiseen menee toista tuntia joka tapaukssssa.
Mutta sellaisesta pikaborssikeitosta olen kuullut, johon on käytetty etiktapunajuuria ja porkkanaraastetta eikä muita juureksia ollenkaan, se tulee nopeasti. Eli noita veteen, mausteet sekaan, kiehautetaan ja haudutetaan (ehkä noin 15 min riittää kun punajuuret on jo kypsiä valmiiksi. Sit joukkoon paloitetllaan nakkeja tai makkaranpaloja. Mausteena kannattaa käyttää ihan liemikuutiota, koska tuossa ajassa ei mikään laakerinlehti ehdi antaa makua. Tarjotaan smetanan tai kermaviilin kera.
Siihen tuli etikkapunajuuria, makkaraa ja jtn muuta, mutta piru kun en muista että mitä muuta?
koska oikeasti niiden juuresten ja kaalin keittämiseen menee toista tuntia joka tapaukssssa.
Mutta sellaisesta pikaborssikeitosta olen kuullut, johon on käytetty etiktapunajuuria ja porkkanaraastetta eikä muita juureksia ollenkaan, se tulee nopeasti. Eli noita veteen, mausteet sekaan, kiehautetaan ja haudutetaan (ehkä noin 15 min riittää kun punajuuret on jo kypsiä valmiiksi. Sit joukkoon paloitetllaan nakkeja tai makkaranpaloja. Mausteena kannattaa käyttää ihan liemikuutiota, koska tuossa ajassa ei mikään laakerinlehti ehdi antaa makua. Tarjotaan smetanan tai kermaviilin kera.