Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kalakeittoreseptisi?

Vierailija
06.04.2010 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kilo perunoita tai 500g peruna-sipulisekoitusta

tilliä

kasvisliemikuutio

lohikuutioita pussi pakasteesta

kermaa

vettä

Vierailija
2/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

perunoita,seitä,keittojuureksia,kalaliemikuutioita...

sillee sopivasti kaikkea kattilaan:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kalaliemikuutiot

perunaa

keittojuureksia

seitä

maitoa

voita

maustamatonta sulatejuustoa

tilliä

Vierailija
4/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

-Kirjolohisuikaleet

-perunoita

-herne-maissi-paprikaa

-ruokakermaa

Vierailija
5/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunaa

Keittojuureksia

Lohta/kirjolohta, tuoretta

Kalalientä, itsekeitettyä.

Sulatejuustoa, yleensä kylmäsavulohen maukuista

Reilusti tuoretta tilliä.

Jos halutaan herkutella lisään joukkoon vielä kylmäsavulohta suikaleina.

Vierailija
6/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

perunoita kuutioina (1-1,5 cm)

lohta kuutioina

sipulia

tilliä

kalaliemikuutioita tai fondia

kermaa

musta- ja maustepippureita kokonaisena

keiton päälle muutama ruisleipäviipale jotka on voideltu voilla



1. Huuhdo pilkotut perunat ja laita kiehumaan vahvaan kalaliemeen yhdessä sipulisilpun ja pippureiden kanssa.

2. Kun prunat ovat lähes kypsiä lisää kalapalat, anna hautua hetki (pari minuuttia)

3. Lisää kerma ja tillisilppu (tuoretta) ja kiehauta keitto.

4. Lado päälle voidellut ruisleipäpalat ylösalaisin.

5. Ota keitto pois liedeltä ja anna tekeytyä hetken.

6. Nosta lautaselle leipäpala ja keittoannos ja nauti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei mitään litkuja vaan kunnon kuohukermaa.

perunoita kuutioina (1-1,5 cm)

lohta kuutioina

sipulia

tilliä

kalaliemikuutioita tai fondia

kermaa

musta- ja maustepippureita kokonaisena

keiton päälle muutama ruisleipäviipale jotka on voideltu voilla

1. Huuhdo pilkotut perunat ja laita kiehumaan vahvaan kalaliemeen yhdessä sipulisilpun ja pippureiden kanssa.

2. Kun prunat ovat lähes kypsiä lisää kalapalat, anna hautua hetki (pari minuuttia)

3. Lisää kerma ja tillisilppu (tuoretta) ja kiehauta keitto.

4. Lado päälle voidellut ruisleipäpalat ylösalaisin.

5. Ota keitto pois liedeltä ja anna tekeytyä hetken.

6. Nosta lautaselle leipäpala ja keittoannos ja nauti.

Vierailija
8/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman tulee paljon parempaa :)



Perunoita

Tuoretta lohta

Sipulia

Maustepippuria

Valkopippuria

Ruokakermaa

Tilliä

Suolaa



Tätä yksinkertaista mutta tosi herkullista keittoa meillä syö koko perhe mielellään!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
06.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just tänään syötiin hoitolasten kanssa lohikeittoa. En koskaan laita kalakeittoon liemikuutioita ja hyvin maistuu aikuisille ja lapsille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yksi