Tupperwaren "kermavaahdotin",
tai mikä lienee virallinen nimi. Astia on 500 ml, päälle laitetaan "hyrrä" ja kansi, jossa on pieni erillinen korkki.
Oletteko käyttäneet? Kauanko Flora vispiä pitää heilutella, että vaahtoutuu?
On tuollainen(kin) kippo tullut ostettua, nyt voisin kokeilla.
Kommentit (6)
olen tykännyt ja 2,5dl oon vaahdottanut myös. lapsille tai miehelle käteen ni johan vaahtoutuu... :) tarkista että korkit hyvin kiinni.
siis kiisselin päälle kermavaahdoksi tai juomien päälle, ei voi vaahdottaa kakun päälle.
Saman asian ajaa ihan mikä tahansa kannellinen kippo, hyrrää ei tarvii välttämättä.
että ei kannata edes kokeilla. Ikinä en ole sillä onnistunut kunnon vaahtoa saamaan, osa jää aina ihan lirukaksi. Astia on vieläpä hirveän pieni, ja sit kun sen kannen avaa, niin hirveä sotku tulee kun se hyrrä ja se kansi on aivan vaahdossa. Suuri osa vaahdosta jää siihen hyrrään ja kanteen. Ihan paska vehje.
Mulla se on tosi pieni, ei mahdu esim. 2 dl kermaa vatkaamaan, kun kermahan laajenee kovasti.
Olen muutaman kerran vatkannut, kun tarvin ihan vähän vaahtoa. isomman määrän saa niin helposti sähkövatkaimella, mutta kätevä kun tarvii vaan vähän.
En osaa aikaa sanoa ja en siis ole 2,5dl floraa vatkannut, mutta nopeasti vaahtoutuu.
kutsuilla joku kertoi kuinka oli pihakemuissa vaahdotellut kermaa drinkkeihin kyseisellä kapistuksella, pihalla ei ole sähköä... joo onpa ollut mulla valtavasti senkaltaista käyttöä..... jään vahtaamaan aloitusta, josko joku muu oliis vaivautunut kokeilemaan ja osaa kertoa.
Suosittelen lämpimästi. Ainakin mä vaahdotan sillä parin desin kerman ilman mitään ongelmia. Eikä se kaapiminenkaan niin hankalaa ole, samalla tavallahan sitä kermaa joutuu kaapimaan mistä tahansa kulhosta. Nopeeta ja helppoa!