Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

leivoin sämpylöitä, mikä meni vikaan :/

Vierailija
25.07.2009 |

maistuvat hyvältä niin kuin ennekin ja ovat sisältä pehmeitä MUTTA ulkokuori kiven kova, miksi?

miten kauna taikinaa pitää kohottaa liinan alla ennen leipomista?

ennen olen aina onnistunut, nyt en ymmärrä mitä tein väärin. ja vähän nolottaakin, leivoin sämpylät vieraille jotka olin kutsunut syömään... sitten kävin äkkiä lähikaupassa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä kuoren pitääki olla rapea tuoreessa sämpylässä, harmi vaan ku se rapeus katoaa ku sämpylä jäähtyy.

Vierailija
2/4 |
25.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos oli liian kova kuumuus? Pinta ehti paistua ennen sisusta.



Tai huonosti kohotettu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja samoin siinä vaiheessa kun sämpylät pellillä odottamassa uuniin menoa.



Saat sämpylät pehmeiksi (jos taikina tehty oikein ja kohotusta edes jonkin verran) laittamalla ne muovipussiin.

Vierailija
4/4 |
25.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä oon aina HALUNNU sämpylöihin kovan ulkokuoren, mutten oo onnistunu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yksi