Lue keskustelun säännöt.
Tekisin yhden valkosuklaakakun, mutta täytteeseen tulee 2 valkuaista vaahdotettuna
10.04.2009 |
Pelkään nyt salmonellaa, joten voiko siitä jättää nuo valkuaiset pois?
Kommentit (4)
Kohu on median puolelta liioiteltua. Salmonellaa löytyi tiloilta, ei munista. Ole huoletta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä olen pienessä päässäni pähkäillyt, et luomumunissa ei ole varmaan niin helposti salmonellaa (kun niille on tuskin syötetty Raision rehua), joten jos itse olisin tekemässä, niin tekisin iloisin mielin luomukananmunien valkuaisista täytteen.
Voit jättää valkuaiset pois, mutta täytettä tulee sitten vähemmän. Netistä löytyy paljon ohjeita myös ilman valkuaisia.
Tee vaikka rahka-kermatäyte ja mausta jollain marjoilla.