Pitääks laittaa sokeria, kun pakastaa mansikoita?
Miehen mielestä pitää, mun mielestä ei.
Jos pitää, niin voisko joku kertoa MIKSI?
Kommentit (4)
Pieni märä sokeria edesauttaa c-vitaminin säilymistä pakastuksen aikana!
Mutta kannattaa, niinkuin täällä moni sanoikin.
Hyvä konsti on myös puolittaa mansikat ja sitten ripotella sokeria päälle ja ravistaa, niin sokeri tasaantuu.
Kokonaiset mansikat vetistyvät sulattaessa, ne kannattaa laittaa ilman sokeria, mutta MIKSI pitäisi pakastaa kokonaisia?
Itse pakastan kokonaisina leivinpellillä kakun päälle tulevat ilman sokeria.
Kun ovat jäätyneet, sitten purkkiin, eivät tartu kiinni toisiinsa.
nimim. kokemusta on PALJON
Itse pakastan kokonaisina leivinpellillä kakun päälle tulevat ilman sokeria.
Kun ovat jäätyneet, sitten purkkiin, eivät tartu kiinni toisiinsa.
nimim. kokemusta on PALJON
[/quote]
itse en laita ollenkaan