Millaista pullaa voi leipoa?
Leivon huomenna litran pullataikinan. Rahkapullia en jaksa tehdä, en myöskään mitään pieniä marjapiirakoita. Korvapuusteja on vielä pakkasessa. Millaisia erilaisia pullia teet ja miten? Vinkkejä otan mielellään vastaan :)
P.s. Omana vinkkinä annan seuraavan: tee pullataikina kauramaitoon, tulee ihanan kuohkeaa ja pehmeää pullaa, joka kohoaa kuin unelma!
Kommentit (3)
Eli kaulit levyksi ja päälle margariinia, fariinisokeria ja rusinoita. Rullaa kuten korvapuustitkin. Aseta pötkö leivinpaperille hevosenkengän muotoiseksi ja leikkaa pitkiä viiltoja tasaisin välein ulkoreunaan, jolloin ikään kuin paloittelet pullan mutta siten että palat ovat kiinni toisistaan sisäreunasta.
Voitele munalla ja päälle raesokeria. Paista kuten pullapitko.
Tämä on mummolta " peritty" ohje, suuri suosikki meidän perheessä. :)
että teen aina vain yksinkertaisia kierrepullia;
Kaulin taikinan levyksi ja levitän sille;
-voita ja kanelisokeria
-voita ja vaniljasokeria
-hilloa tai marmeladia
-vaniljakremea (jauheesta)
-valmista piparitaikinaa (ohueksi kaulittuna)
-sukaatteja, säilykekirsikoita
Sitten käärin rullalle ja viipaloin pellille tai jos oikein olen jaksavainen, paperivuokiin.
Hyvin on kelvanneet:)