Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aaapuuva, keitto jo aluillaan ja ohjeessa sanotaan vain hauduta kypsäksi..

Vierailija
09.04.2008 |

eli kauanko kirjolohipaloja (n.2cm) täytyy hauduttaa?

perunoita on tässä vaiheessa jo keitetty 10 min.. eli luulisin toiset 10 min riittävän..? Kertokaa te jotka tiedätte :)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsyvät muutamassa minuutissa.



Ratkaisevaa on määrä jos aikaa arvuuttelee, uskon ettei suurta soppaa ole tuloillaan joten 1 minuutti ja kala on kypsää.



Yleensä teen niin että kun lisään kalan niin kiehautan ja lisään kerman ja kiehautan ja se on siinä.



Lohkikala kypsyy kiehuvassa nesteessä hetkessä

Vierailija
2/2 |
09.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

kalat olivatkin vielä osittain jäässä, mutta tuskin siltikään kovin kauaa sitten menee. Huomasinkin että väri muuttui melkein saman tien kun ne tuonne lisäsin, joten nyt kermaa ja voita! Kiitos paljon :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi yksi