Miten voisin tehdä jouluaattona riisipuuron vahtimatta?
Kommentit (7)
tai puurokattila vesihauteeseen isomman kattilan sisään.
Pussin ohjeessa olevalla ohjeella tulee liian raakaa tai kuivaa. Tässä takuuvarma ohje uuniin:
Voideltuun vuokaan 2,25 dl puuroriisiä, 1,5 l maitoa ja 1 tl suolaa. Uunissa 175 asteessa 2 tuntia.
Ei oo muuten enään aikoihin mainostettu
Kuumennat ja sammutat virran.. sit käyt välillä hämmentämässä ja kuumennat uudelleen ja taas sammutat virran. Ei pala pohjaan, eikä tule yli ja vahtiminen on minimaalista
siis sellainen, missä on ensin kattila, jossa on vettä, ja siinä päällä toinen kattila jossa on maito ja riisit. Ei tarvi kuin välillä käydä vähän hämmentämässä.
se on ihana!
Semmosella mä teen aina, eikä oo koskaan palanu pohjaan... Kunhan käy silloin tällöin sekoittelemassa..
Riisipaketin kyljessä on varmaan ohje. Varaa reilusti aikaa.
Toinen vaihtoehto on kerroskattila, jossa puuro kypsyy vesihauteessa. Ei myöskään pala pohjaan, mutta kestää kauemmin kuin tavallisessa kattilassa.