Vieraita tulossa, miten kannattaa sulattaa joulutortut? mikrossa, uunissa, huoneenlämmössä?
ihana tuoksu tulisi jos uunissa sulattaisi, mutta menevätkö ihan koviksi??
Kommentit (4)
Mikään ei vedä vertoja sille että tortut syödään ihan tuoreeltaan.
En oo koskaan niitä pakastanut. Ovat niin nopeeta tehä vaikka yllätysvieraillekin.
Niin itse asiaan. anna ensin sulaa huoneenlämmössä. Vähän ennen tarjoilua käytä hetki mikrossa ja sitte ripottele tomusokeria siivilällä.
Ja kun taikinan tekee itse, onkin vähän kovempi homma, mutta tosi hyviä joulutorttuja. Ei ne valmistaikinat ole lähellekään niin hyviä. Nopeita toki ovat käyttää, mutta maku ei vedä vertoja omatekemille :)
Vierailija:
Mikään ei vedä vertoja sille että tortut syödään ihan tuoreeltaan.
En oo koskaan niitä pakastanut. Ovat niin nopeeta tehä vaikka yllätysvieraillekin.Niin itse asiaan. anna ensin sulaa huoneenlämmössä. Vähän ennen tarjoilua käytä hetki mikrossa ja sitte ripottele tomusokeria siivilällä.
Hyvän tuoksun saat muustakin vaikkapa kahvista. ;)