Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vieraita tulossa, miten kannattaa sulattaa joulutortut? mikrossa, uunissa, huoneenlämmössä?

Vierailija
22.12.2007 |

ihana tuoksu tulisi jos uunissa sulattaisi, mutta menevätkö ihan koviksi??

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvän tuoksun saat muustakin vaikkapa kahvista. ;)

Vierailija
2/4 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikään ei vedä vertoja sille että tortut syödään ihan tuoreeltaan.

En oo koskaan niitä pakastanut. Ovat niin nopeeta tehä vaikka yllätysvieraillekin.



Niin itse asiaan. anna ensin sulaa huoneenlämmössä. Vähän ennen tarjoilua käytä hetki mikrossa ja sitte ripottele tomusokeria siivilällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kiitos vinkeistä.

Vierailija
4/4 |
22.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kun taikinan tekee itse, onkin vähän kovempi homma, mutta tosi hyviä joulutorttuja. Ei ne valmistaikinat ole lähellekään niin hyviä. Nopeita toki ovat käyttää, mutta maku ei vedä vertoja omatekemille :)

Vierailija:


Mikään ei vedä vertoja sille että tortut syödään ihan tuoreeltaan.

En oo koskaan niitä pakastanut. Ovat niin nopeeta tehä vaikka yllätysvieraillekin.

Niin itse asiaan. anna ensin sulaa huoneenlämmössä. Vähän ennen tarjoilua käytä hetki mikrossa ja sitte ripottele tomusokeria siivilällä.