Hälyty hälytys! Kanan paistamisesta!
Mitenkäs on, jos laitan kanan rintafileet uuniin, vuokaan, ja kermaa päälle, niin pitääkö se sitä ennen ruskistaa, vai voiko laittaa raakana?!
Kommentit (6)
Nyt joku väitti toisin, ja siksi kyselin. Onko ketään ammattilaista paikalla?
Kana pysyy mehukkaana eikä tule sitkeää.
Todella hyvää. Mutta nimenomaan asian terveydellistä puolta haluan tietää...
ap
kypsyy kummallakin tavalla ja teen milloin mitenkin riippuu aikataulusta. Mehevyyden takaa oikea paistoaika ja lämpötila.
Hygieniasyyt ei ole värin ottamisen syy vaan se väri ja lihassyiden sulkeminen nopeasti.
Jos olet tyytyväinen tulokseen ilman pinnan paistoa jatka vaan entisellä tavallasi.
Keittiömestari
Jatkan siis kanan paistamista ja lapsille tarjoilemista hyvillä mielin!
ap
eikä mehut karkaa ulos...