Tein just tiikerikakun. Miten/missä se säilyy huomiseen? ev
Kommentit (7)
Siis jos joku ei syö koko kakkua jo illalla/yöllä... :)
Siellä kuivavat nopeasti ja rakenne ja maku kärsivät. Säilytetään siis huoneenlämmössä.
Folioon tai muovipussiin laitan ja peittelen kakun vielä jollain, ettei linnut tms. pääse siihen nokkimaan. Pyykkikoppa on tässä asiaasa aika hyvä suoja.
-ei varmaan kovin moni. Kaupassakin kuivakakut, joihin tiikerikakku lukeutuu ovat siellä leipähyllyssä ihan huoneenlämmössä. Kuivakakut säilyvät huoneenlämmössä pari viikkoa vähintään. Se että jossain leipurikoulussa kuivakakut laitetaan kylmiöön, ei ole sama kuin että kakut laitettaisiin jääkaappiin. Tottakai, jos on kylmiö, voihan sen kuivakakun sinnekin tyrkätä, siellä säilynee vielä pidempään, eli ehkä kuukaudenkin?
Miksei jääkaapissakin. Itse käärin kuivakakut folioon.